LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

14.06.2019 - 13:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

20128- 2019 eğitim ve öğretimin sonunda Gölcük Müfit Saner İlkokulunda düzenlenen yaz tatili etkinliğinde öğrenciler yılsonu karnelerini aldılar.

2018- 2019 eğitim ve öğretim yılsonu dolayısı ile Gölcük Müfit Saner İlkokul müdürü Ramazan Açıkgöz ve okul idarecileri tarafından yılsonu etkinliğini düzenlediler. Düzenlenen etkinliğe Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas, okul Müdürü Ramazan Açıkgöz, okul öğretmenleri, okul velileri ve öğrenciler katılım sağladılar,   TELEVİZYON VE BİLGİSAYARDAN UZAK DURUN Etkinlikte konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak; “sevgili çocuklar bugün eğitim ve öğretimin son günündeyiz ve yarın tatiliniz başlıyor. Bir dönem soğuk sıcak demeden, okulunuza devam ederek derslerinizi takip ettiniz. Bu süreç içerisinde öğretmenlerini sizlere verdiği sorumlukları yerine getirdiniz. Bu gün bu karne emeğini hak ettiniz. Sevgili çocuklar, bu yaz tatili döneminde vaktinizi doğayla iç içe geçirmeniz çok önemli. En önemlisi televizyon bilgisayar oyunlarına dalmayın. Hep doğayla iç içe yaşamınızı sürdürün” dedi.   TATİLDE DİNLENİN Gölcük Belediye Başkanı. Ali Yıldırım Sezer; “sevgili çocuklar 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılının son günündeyiz. Biz çocukluğumuzda yaşadığımız heyecanı şuanda sizinle birlikte yaşıyorum. Yaz tatiline giriyorsunuz. Eğitimin muhatabı insan olduğunu, insanında ham maddi hem de manevi yönlerinden olduğunu hatırlatmak istiyorum. Atatürk’ün göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine geçebilmemizin yolu eğitimden geçiyor. Eğitimli nesillerin yetişmesi ile ancak Türkiye yükselecektir. İnşallah pırıl prıl gençlerimizde bunu başaracaktır” dedi.   KARNELER HEPİMİZİN KARNESİ Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “ 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılında ders dedik, kitap dedik, okul dedik ve etkinlik dedik, ardından karne günü geldi. Dileğim ve temennim odur ki değerli öğretmenlerimiz öğrencilerle ilgilenerek aynı zamanda yakından takip ettiniz. İlkokul öğrencilerimizin bilginin yarıştırdığı bir yer değildir. Çocuğunun Ahlakının ve kişiliğinin şekillendiği bir yerdir. Bu anlamda siz bu günü değerlendirin bu karne sadece öğrencilerin değil, siz velilerimizin ve bizlerinde karnesidir. Bundan dolayı çocukları eleştirmeyin ve kimseyle yarıştırmayın” dedi.   HEP OKUYUN Okul müdürü Ramazan Açıkgöz; “sevgili çocuklar her insan bir değer olduğu inancı içinde yeteneklerinizi ortaya çıkarıp geliştirmeye gayret ettik. Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır. Esas olan bireyin kabiliyetine göre yön verip ürettiklerin sağlamaktır. Bu inançla eğer hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su ufkunuza bir tutam ışık olduysak ne mutlu bize. Değerli çocuklar hayatınız boyunca sürekli okuyun ve kendinizi çağın gerisinde bırakmayın” dedi.   Bu konuşmaların ardından sonra okul tarafından hazırlanan halk oyunları ve okul korusu tarafından türküler okundu. Halk oyunları oynandı. Ardından protokol tarafından öğrencilere karneleri verildi.   Fahri Haner          
20128- 2019 eğitim ve öğretimin sonunda Gölcük Müfit Saner İlkokulunda düzenlenen yaz tatili etkinliğinde öğrenciler yılsonu karnelerini aldılar.

2018- 2019 eğitim ve öğretim yılsonu dolayısı ile Gölcük Müfit Saner İlkokul müdürü Ramazan Açıkgöz ve okul idarecileri tarafından yılsonu etkinliğini düzenlediler. Düzenlenen etkinliğe Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas, okul Müdürü Ramazan Açıkgöz, okul öğretmenleri, okul velileri ve öğrenciler katılım sağladılar,

 

TELEVİZYON VE BİLGİSAYARDAN UZAK DURUN

Etkinlikte konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak; “sevgili çocuklar bugün eğitim ve öğretimin son günündeyiz ve yarın tatiliniz başlıyor. Bir dönem soğuk sıcak demeden, okulunuza devam ederek derslerinizi takip ettiniz. Bu süreç içerisinde öğretmenlerini sizlere verdiği sorumlukları yerine getirdiniz. Bu gün bu karne emeğini hak ettiniz. Sevgili çocuklar, bu yaz tatili döneminde vaktinizi doğayla iç içe geçirmeniz çok önemli. En önemlisi televizyon bilgisayar oyunlarına dalmayın. Hep doğayla iç içe yaşamınızı sürdürün” dedi.

 

TATİLDE DİNLENİN

Gölcük Belediye Başkanı. Ali Yıldırım Sezer; “sevgili çocuklar 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılının son günündeyiz. Biz çocukluğumuzda yaşadığımız heyecanı şuanda sizinle birlikte yaşıyorum. Yaz tatiline giriyorsunuz. Eğitimin muhatabı insan olduğunu, insanında ham maddi hem de manevi yönlerinden olduğunu hatırlatmak istiyorum. Atatürk’ün göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine geçebilmemizin yolu eğitimden geçiyor. Eğitimli nesillerin yetişmesi ile ancak Türkiye yükselecektir. İnşallah pırıl prıl gençlerimizde bunu başaracaktır” dedi.

 

KARNELER HEPİMİZİN KARNESİ

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “ 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılında ders dedik, kitap dedik, okul dedik ve etkinlik dedik, ardından karne günü geldi. Dileğim ve temennim odur ki değerli öğretmenlerimiz öğrencilerle ilgilenerek aynı zamanda yakından takip ettiniz. İlkokul öğrencilerimizin bilginin yarıştırdığı bir yer değildir. Çocuğunun Ahlakının ve kişiliğinin şekillendiği bir yerdir. Bu anlamda siz bu günü değerlendirin bu karne sadece öğrencilerin değil, siz velilerimizin ve bizlerinde karnesidir. Bundan dolayı çocukları eleştirmeyin ve kimseyle yarıştırmayın” dedi.

 

HEP OKUYUN

Okul müdürü Ramazan Açıkgöz; “sevgili çocuklar her insan bir değer olduğu inancı içinde yeteneklerinizi ortaya çıkarıp geliştirmeye gayret ettik. Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır. Esas olan bireyin kabiliyetine göre yön verip ürettiklerin sağlamaktır. Bu inançla eğer hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su ufkunuza bir tutam ışık olduysak ne mutlu bize. Değerli çocuklar hayatınız boyunca sürekli okuyun ve kendinizi çağın gerisinde bırakmayın” dedi.

 

Bu konuşmaların ardından sonra okul tarafından hazırlanan halk oyunları ve okul korusu tarafından türküler okundu. Halk oyunları oynandı. Ardından protokol tarafından öğrencilere karneleri verildi.

 

Fahri Haner          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.