ÖĞRENME ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Eğitim 26.02.2020 - 17:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENME ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Okullarımızda yapılan etkinlikler kapsamında bu yıl Hayat boyu öğrenme şenlik etkinlikleri yapılması için planlama toplantısı yapıldı.

Gölcük ilçe milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda Milli Eğitim müdürü Ercan Gülsuyu başkanlığında öğrenme şenliği planlama toplantısı düzenlendi. Toplantıya ilçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu, okul ve kurum müdürlerinden oluşan kutlama komitesi katılım sağladı.   Toplantıda açıklama yapan ilçe milli eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “Hayat boyu öğrenme alışkanlığı kazanımını destekleyen ve dünyanın çeşitli kentlerinde yıllardır başarı ile uygulanmakta olan, öğrenme şenlikleri, hayat boyu öğrenme faaliyetlerine katılımı arttırmayı hedeflemektir. Öğrenme fırsatları hakkında halkı bilgilendiren aydınlatan, öğrenmeyi teşvik eden sanatsal ve kültürel gösteriler içeren programlı etkinlikler bütünüdür. Öğrenme şenlikleri ilk olarak 2013 yılından itibaren Bursa Eskişehir ve Kocaeli illerinde pilot olarak uygulanmaya başlamış daha sonra yaygınlaşarak birçok ilimizde gerçekleştirilmiştir. Bu güne kadar her yıl sayıları artarak gerçekleştirilen etkinliklerle büyük bir farkındalığın oluştuğu ve başarılı sonuçlar alındığı gözlemlenmiştir. Bu kapsamda tüm ilçelerde yapılacak etkinliklerin planlanması amacıyla Müdürlüğümüz toplantı salonunda, okul ve kurum müdürlerinden oluşan kutlama komitesinin  katılımıyla bir planlama toplantısı düzenledik. Bu toplantımızda 2019 öncesinde okul şenlikleri kapsamında yapılan etkinliklerin yer aldığı bir sunuma yer verilmiş ve 2019-2020 yıllında yapılacak etkinliklerin planlaması yaptık” dedi. Fahri Haner
Okullarımızda yapılan etkinlikler kapsamında bu yıl Hayat boyu öğrenme şenlik etkinlikleri yapılması için planlama toplantısı yapıldı.

Gölcük ilçe milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda Milli Eğitim müdürü Ercan Gülsuyu başkanlığında öğrenme şenliği planlama toplantısı düzenlendi. Toplantıya ilçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu, okul ve kurum müdürlerinden oluşan kutlama komitesi katılım sağladı.  
Toplantıda açıklama yapan ilçe milli eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “Hayat boyu öğrenme alışkanlığı kazanımını destekleyen ve dünyanın çeşitli kentlerinde yıllardır başarı ile uygulanmakta olan, öğrenme şenlikleri, hayat boyu öğrenme faaliyetlerine katılımı arttırmayı hedeflemektir. Öğrenme fırsatları hakkında halkı bilgilendiren aydınlatan, öğrenmeyi teşvik eden sanatsal ve kültürel gösteriler içeren programlı etkinlikler bütünüdür.
Öğrenme şenlikleri ilk olarak 2013 yılından itibaren Bursa Eskişehir ve Kocaeli illerinde pilot olarak uygulanmaya başlamış daha sonra yaygınlaşarak birçok ilimizde gerçekleştirilmiştir. Bu güne kadar her yıl sayıları artarak gerçekleştirilen etkinliklerle büyük bir farkındalığın oluştuğu ve başarılı sonuçlar alındığı gözlemlenmiştir. Bu kapsamda tüm ilçelerde yapılacak etkinliklerin planlanması amacıyla Müdürlüğümüz toplantı salonunda, okul ve kurum müdürlerinden oluşan kutlama komitesinin  katılımıyla bir planlama toplantısı düzenledik. Bu toplantımızda 2019 öncesinde okul şenlikleri kapsamında yapılan etkinliklerin yer aldığı bir sunuma yer verilmiş ve 2019-2020 yıllında yapılacak etkinliklerin planlaması yaptık” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.