LASTİK İŞ

ÖĞRENMEK ENGEL TANIMIYOR

Eğitim 05.12.2016 - 16:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENMEK ENGEL TANIMIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne Ziyarette Bulundu.

Gölcük  Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bünyesinde yürütmekte olduğu ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kursiyerlerle sohbet etti.   Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam  Merkezi'ndeki kursları ziyaret eden Başkan Ellibeş’e , Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’ da eşlik etti.   Kurs ziyaretleri sırasında dikkat çeken etkinliklerden biride sesli film izlemek için oluşturulan odaydı. Burada Görme Engelli Vatandaşlara filmdeki olaylar ve sahneler sesli olarak aktarılarak bir nevi film izlemeleri sağlanıp, eğlenceli  vakit geçirmeleri sağlanıyor.   Ziyareti esnasında kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Ellibeş onlarla bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Eğitimleri ve kurstaki ihtiyaçları konusundaki talepleriyle de ilgilenen Başkan Ellibeş, engelli vatandaşların yaptığı çalışmaları yakından izledi. Belediye olarak Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Ellibeş, amaçlarının Gölcük’te her alanda hayatı kolaylaştırmak olduğunu ifade etti.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne Ziyarette Bulundu.

Gölcük  Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bünyesinde yürütmekte olduğu ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kursiyerlerle sohbet etti.

 

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam  Merkezi'ndeki kursları ziyaret eden Başkan Ellibeş’e , Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’ da eşlik etti.

 

Kurs ziyaretleri sırasında dikkat çeken etkinliklerden biride sesli film izlemek için oluşturulan odaydı. Burada Görme Engelli Vatandaşlara filmdeki olaylar ve sahneler sesli olarak aktarılarak bir nevi film izlemeleri sağlanıp, eğlenceli  vakit geçirmeleri sağlanıyor.

 

Ziyareti esnasında kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Ellibeş onlarla bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Eğitimleri ve kurstaki ihtiyaçları konusundaki talepleriyle de ilgilenen Başkan Ellibeş, engelli vatandaşların yaptığı çalışmaları yakından izledi. Belediye olarak Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Ellibeş, amaçlarının Gölcük’te her alanda hayatı kolaylaştırmak olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.