LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRETİM ELEMANLARINDAN KARMA SERGİ

17.04.2016 - 12:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖĞRETİM ELEMANLARINDAN KARMA SERGİ

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek okulu Öğretim görevlileri Değirmendere Sanat evinde karma sergi açtılar

 Öğretim elemanları Karma sergisinin açılışını Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı levent Değirmenci, Kent Konseyi genel sekreteri Fatih bayram, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mine Can ve öğretim görevlileri yaptı. BİR İLK Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mine Can "Öğretim elemanlarının karma sergisi ilk defa açılıyor. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi SANATSAL ETKİNLİKLER ARTIYOR Kaymakam Adem Yazıcı "İlçemizde yapılan sanatsal etkinlikler her geçen   gün artıyor buda bizleri sevindiriyor. Gölcük belediyesi sanatın her dalına destek veriyor. Belediyemize bu anlamda teşekkür ediyorum. Öğretim elemanlarımızın ilk kez açtığı karma sergi inşallah her yıl tekrarlanır. Emeği geçenlerin eline sağlık" dedi. Konuşmaların ardından sergi açılışı yapıldı. Öğretim elemanlarının yaptığı bir birinden farklı tasarımlar çok beğenildi. KARMA SERGİ ÖĞRETİM ELEMANLARI Mine Can, Nilgün Şener, Selda Özturan, Sevtap Örgel, Ceyhun Konak, Abdil Saraçoğlu, Yıldırım Karadeniz, Pelin Güleda Karadeniz ve Ziya Yekta Özkan.
Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek okulu Öğretim görevlileri Değirmendere Sanat evinde karma sergi açtılar

 Öğretim elemanları Karma sergisinin açılışını Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı levent Değirmenci, Kent Konseyi genel sekreteri Fatih bayram, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mine Can ve öğretim görevlileri yaptı.

BİR İLK
Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mine Can "Öğretim elemanlarının karma sergisi ilk defa açılıyor. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi

SANATSAL ETKİNLİKLER ARTIYOR
Kaymakam Adem Yazıcı "İlçemizde yapılan sanatsal etkinlikler her geçen   gün artıyor buda bizleri sevindiriyor. Gölcük belediyesi sanatın her dalına destek veriyor. Belediyemize bu anlamda teşekkür ediyorum. Öğretim elemanlarımızın ilk kez açtığı karma sergi inşallah her yıl tekrarlanır. Emeği geçenlerin eline sağlık" dedi.
Konuşmaların ardından sergi açılışı yapıldı. Öğretim elemanlarının yaptığı bir birinden farklı tasarımlar çok beğenildi.

KARMA SERGİ ÖĞRETİM ELEMANLARI
Mine Can, Nilgün Şener, Selda Özturan, Sevtap Örgel, Ceyhun Konak, Abdil Saraçoğlu, Yıldırım Karadeniz, Pelin Güleda Karadeniz ve Ziya Yekta Özkan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.