ÖĞRETMEN EVİ YENİLENİYOR

Eğitim 03.09.2018 - 19:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRETMEN EVİ YENİLENİYOR

Gölcük Yeni Mahallede bulunan ve çok amaçlı olarak hizmet veren Gölcük Öğretmenler Evi Akşam Sanat Okulu her yıl olduğu gibi bu yılda yenilikler için çalışmalar yapılacaktır. Bu çalışmalar kapsamında çeşitli bölümlerde yenilik yapılacak.

Gölcük'te çok amaçlı olarak hizmet veren Gölcük Öğretmenler Evi Akşam Sanat Okulu önümüzdeki hafta sonrasında otel kısmında yenilikler yapılıyor. Gölcük Yeni Mahallede bulunan ve çok amaçlı olarak hizmet veren Gölcük Öğretmenler Evi Akşam Sanat Okulu her yıl olduğu gibi bu yılda yenilikler için çalışmalar yapılacaktır. Bu çalışmalar kapsamında çeşitli bölümlerde yenilik yapılacak. Yapılan yeniliklerle ilgili bilgi veren Gölcük Öğretmenler Evi Akşam Sanat Okulu Müdürü Selçuk Karaduman; “bizim buradaki asıl amacımız gelen insanlarımıza en iyi şekilde hizmet vermektir. Bu kapsam içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurumumuzun özellikle otel kısmında her yıl olduğu gibi bu yılda yeniliklerimiz yapılacaktır. Otel kısmında bulunan duşa kabinler, lavabolar ve benzeri alanları yeniliyoruz. Kurumumuzda bulunan lokalimiz ise artık gece 23 e kadar halkımıza hizmet veriyor. Eskiden lokalimiz saat 16 ile 17 saatlerinde kapatılıyordu. Yapılan bir değişiklikle gece saat 23 e kadar hizmet verecektir. Bunun akabinde 2018 ile 2019 eğitim ve öğretimin başlamasıyla kurum içerisinde el becerin kurslarımız açılacaktır. Kurumumuzda sanatla ilgili çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi. Fahri Haner     
Gölcük Yeni Mahallede bulunan ve çok amaçlı olarak hizmet veren Gölcük Öğretmenler Evi Akşam Sanat Okulu her yıl olduğu gibi bu yılda yenilikler için çalışmalar yapılacaktır. Bu çalışmalar kapsamında çeşitli bölümlerde yenilik yapılacak.

Gölcük'te çok amaçlı olarak hizmet veren Gölcük Öğretmenler Evi Akşam Sanat Okulu önümüzdeki hafta sonrasında otel kısmında yenilikler yapılıyor.

Gölcük Yeni Mahallede bulunan ve çok amaçlı olarak hizmet veren Gölcük Öğretmenler Evi Akşam Sanat Okulu her yıl olduğu gibi bu yılda yenilikler için çalışmalar yapılacaktır. Bu çalışmalar kapsamında çeşitli bölümlerde yenilik yapılacak. Yapılan yeniliklerle ilgili bilgi veren Gölcük Öğretmenler Evi Akşam Sanat Okulu Müdürü Selçuk Karaduman; “bizim buradaki asıl amacımız gelen insanlarımıza en iyi şekilde hizmet vermektir. Bu kapsam içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurumumuzun özellikle otel kısmında her yıl olduğu gibi bu yılda yeniliklerimiz yapılacaktır. Otel kısmında bulunan duşa kabinler, lavabolar ve benzeri alanları yeniliyoruz. Kurumumuzda bulunan lokalimiz ise artık gece 23 e kadar halkımıza hizmet veriyor. Eskiden lokalimiz saat 16 ile 17 saatlerinde kapatılıyordu. Yapılan bir değişiklikle gece saat 23 e kadar hizmet verecektir. Bunun akabinde 2018 ile 2019 eğitim ve öğretimin başlamasıyla kurum içerisinde el becerin kurslarımız açılacaktır. Kurumumuzda sanatla ilgili çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.