ÖĞRETMENLER ATA'NIN EVİNE GİDİYOR

Gölcük 26.09.2018 - 17:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRETMENLER ATA'NIN EVİNE GİDİYOR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile aileleriyle birlikte Selanik'te Atanın evini ziyaret edecekler.

İlçemizin köklü okullarından Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi her yıl birçok etkinlikler yapıyor. Bu kapsamda 2018- 2019 Eğitim ve Öğretimin başlaması ile etkinlik çalışmalarına başladılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nevzat Zorlu, okul idaresi ile öğretmenlerle birlikte Selanik'te bulunan Ata'nın evini ziyaret etmek için tur etkinliğini düzenlediler. Selanik'e tur etkinliğini düzenleyen okul müdürü Nevzat Zorlu; “biz okul olarak bu güne kadar birçok etkinlik düzenledik bu yılda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'teki evini ziyaret için çalışmalar başladık. Çalışmalarımız devam ederken, yoğun olarak okulumuzun öğretmenleri ve aileleri, diğer okullarımızdan da gelecek öğretmen ve aileleri mevcut. Tabi ki hedefimiz bu tura katılan sayılarımızı daha da yüksek olacağını tahmin ediyoruz. Hareket saatimiz 26 ve 28 Ekim 2018 de başlayacak. Ata'mızın evini ziyaret ederken aynı zamanda orada Osmanlı eserlerini görme fırsatını bulmuş oluruz” dedi. Fahri Haner       
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile aileleriyle birlikte Selanik'te Atanın evini ziyaret edecekler.

İlçemizin köklü okullarından Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi her yıl birçok etkinlikler yapıyor. Bu kapsamda 2018- 2019 Eğitim ve Öğretimin başlaması ile etkinlik çalışmalarına başladılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gölcük Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nevzat Zorlu, okul idaresi ile öğretmenlerle birlikte Selanik'te bulunan Ata'nın evini ziyaret etmek için tur etkinliğini düzenlediler. Selanik'e tur etkinliğini düzenleyen okul müdürü Nevzat Zorlu; “biz okul olarak bu güne kadar birçok etkinlik düzenledik bu yılda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'teki evini ziyaret için çalışmalar başladık. Çalışmalarımız devam ederken, yoğun olarak okulumuzun öğretmenleri ve aileleri, diğer okullarımızdan da gelecek öğretmen ve aileleri mevcut. Tabi ki hedefimiz bu tura katılan sayılarımızı daha da yüksek olacağını tahmin ediyoruz. Hareket saatimiz 26 ve 28 Ekim 2018 de başlayacak. Ata'mızın evini ziyaret ederken aynı zamanda orada Osmanlı eserlerini görme fırsatını bulmuş oluruz” dedi.

Fahri Haner       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.