ÖĞRETMENLER EĞİTİMDEN GEÇTİ

Eğitim 15.04.2018 - 16:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRETMENLER EĞİTİMDEN GEÇTİ

Gölcük Fen Lisesi 27 öğretmen Fen Lisesi toplantı salonunda 2 günlük Mali Hizmetler semineri eğitimine başladılar. Mali hizmetler seminer eğitim Pazar günü akşam son buldu.

Kocaeli il milli eğitim müdürlüğünün onayı ile Gölcük Fen Lisesi Toplantı salonunda Lider Öğretmen Mali Hizmetleri Eğitim Semineri düzenlendi. Seminere Gölcük Fen Lisesi Müdürü Recep Cerrah, 27 okul öğretmeni ve eğitim veren Bursa’dan Bülent Aydın ile Gökhan Kıvrak katıldı. Okulda 27 öğretmen liderlik mali hizmetler eğitim seminerine başladı.  Seminer konusunda açıklama yapan Okul Müdürü Recep Cerrah; “bu seminerimiz il milli eğitim müdürlüğümüzün onayı ile gerçekleşti. Seminerin içeriliği ise bir öğretmenin sınıf ve okulda nasıl olmalı. Öğrenci ve öğretmen arasındaki diyalogun nasıl oluşacak. Yaşanan dirençlere karşı baş etme nasıl sağlanır. İdarecilik ve sınıf öğretmenliği konusunda bilgilendirmek, aynı zamanda öğrenciler arasında etkili iletişim sağlamaktır. Buradaki seminer 2 günlüktür. Pazar günü akşamı son bulacak” dedi.  
Gölcük Fen Lisesi 27 öğretmen Fen Lisesi toplantı salonunda 2 günlük Mali Hizmetler semineri eğitimine başladılar. Mali hizmetler seminer eğitim Pazar günü akşam son buldu.

Kocaeli il milli eğitim müdürlüğünün onayı ile Gölcük Fen Lisesi Toplantı salonunda Lider Öğretmen Mali Hizmetleri Eğitim Semineri düzenlendi. Seminere Gölcük Fen Lisesi Müdürü Recep Cerrah, 27 okul öğretmeni ve eğitim veren Bursa’dan Bülent Aydın ile Gökhan Kıvrak katıldı.
Okulda 27 öğretmen liderlik mali hizmetler eğitim seminerine başladı.  Seminer konusunda açıklama yapan Okul Müdürü Recep Cerrah; “bu seminerimiz il milli eğitim müdürlüğümüzün onayı ile gerçekleşti. Seminerin içeriliği ise bir öğretmenin sınıf ve okulda nasıl olmalı. Öğrenci ve öğretmen arasındaki diyalogun nasıl oluşacak. Yaşanan dirençlere karşı baş etme nasıl sağlanır. İdarecilik ve sınıf öğretmenliği konusunda bilgilendirmek, aynı zamanda öğrenciler arasında etkili iletişim sağlamaktır. Buradaki seminer 2 günlüktür. Pazar günü akşamı son bulacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.