LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRETMENLER EV ÖDEVİ VERMEYECEK

Eğitim 20.06.2018 - 10:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRETMENLER EV ÖDEVİ VERMEYECEK

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 'Bundan sonra hiçbir öğretmenimiz, öğrencisine ev ödevi vermeyecektir' dedi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eğitimde yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Bundan sonra hiçbir öğretmenimiz, öğrencisine ev ödevi vermeyecektir" derken, "Öğrencilerimizin dikkatlerini daha çok derse yoğunlaştırmalarını, konuyu derste öğrenmelerini istiyoruz. İnanıyoruz ki çocuklarımız da okulda, sınıfta öğrendiklerini eve gittiklerinde tekrarlayacaklar, öğrendiklerini daha da pekiştireceklerdir. Bundan sonra ezber olmayacak, eski dershane eğitim usulleri tekrar edilmeyecek" ifadelerini kullandı. Yılmaz, "Tam gün eğitime geçen okullarımızda öğle yemeklerini Bakanlık olarak biz karşılayacağız" dedi.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 'Bundan sonra hiçbir öğretmenimiz, öğrencisine ev ödevi vermeyecektir' dedi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eğitimde yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, "Bundan sonra hiçbir öğretmenimiz, öğrencisine ev ödevi vermeyecektir" derken, "Öğrencilerimizin dikkatlerini daha çok derse yoğunlaştırmalarını, konuyu derste öğrenmelerini istiyoruz. İnanıyoruz ki çocuklarımız da okulda, sınıfta öğrendiklerini eve gittiklerinde tekrarlayacaklar, öğrendiklerini daha da pekiştireceklerdir. Bundan sonra ezber olmayacak, eski dershane eğitim usulleri tekrar edilmeyecek" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, "Tam gün eğitime geçen okullarımızda öğle yemeklerini Bakanlık olarak biz karşılayacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.