LASTİK İŞ

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Eğitim 21.11.2019 - 17:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Akman ve yönetimi ile birlikte okul öğretmenlerine yönelik Gölcük Ilıca Resteorantta düzenlediği kahvaltıda öğretmenler gününü kutladılar.

Öğretmenler gününe iki gün kala Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Okulu aile birliği başkanı Aysel Akman ve yönetimi okul öğretmenlerine yönelik Gölcük Yazlık Ilıca Resteorantta kahvaltı programını düzenledi. Kahvaltı programına Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Uslu, okul aile birliği başkanı Aysel Akman ve yönetimi ile okulda görev yapan tüm öğretmenler katılım sağladılar.  Kahvaltı sonrasında kısa bir açıklama yapan okul müdürü Kamil Uslu; “öncelikle bizim için bu anlamlı günümüz olan öğretmenler günü için bu güzel organizasyonu yapan okul aile birliği başkanımız Aysel Akman ve yönetimine teşekkür ederim. Burada bugün okulumuzda görev yapan ve 10 yıl birlikte çalıştığımız değerli öğretmenimiz Ümit Topçu bu dönem okulumuzdan ayrılarak Gölcük Fen Lisesi okulunda göreve başladı. Ümit arkadaşımla birlikte çalıştığımız süre içerisinde hep uyumlu ve çok güzel çalışmalar yaptık. Okulumuz için birçok projeler yaparak uygulamaya koyduk. Aynı zamanda okulumuzda 4 yıl birlikte çalışarak ve okulumuza önemli katkılar sağlayan değerli öğretmenimiz Gülbeyaz Rhein kendi kurduğu özel yabancı kursunda çalışmak isteyerek istifa etti ve okulumuzdan ayrıldı. Ben bu değerli öğretmenlerimi cani gönülden kutlarken öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi. Bu konuşmalarının ardından Müdür Kamil Uslu, okuldan ayrılan öğretmenleri Ümit Topçu ve Gülbeyaz Rhein hediye ve teşekkür plaketini verdi. Bu konuşmaların ardından konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Akman; “öğretmenler günü 24 Kasım Pazar günüdür. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Biz okul aile birliği olarak yönetim kurula arkadaşlarımızla öğretmenler gününü 2 gün önce kutlamak kararını aldık. Öğretmenler bizim için çok değerli ve önemlidirler. Öğretmenlerimiz geleceğimize şekil ve istikbal sağlayan kişilerdir. Biz okul aile birliği olarak bu programı düzenlerken bize maddi olarak sponsor olan Kırmızı Otobüs, Yazlık Ilıca, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi, Çelik Tur, Ustaoğlu Kafe, Gökçe Fast-food, Lezzet Bahçesi, Yayla Döner Anıtpark, Çakabey Okul Aile Birliği, Sütüdyo Zafer, Dr. Ekrem. Aktuğ ve TEALANT gönülden teşekkür ederim” dedi. Bu açıklamaların ardından öğretmenlere yönelik yaptıkları gülleri tek tek takdim ettiler. Fahri Haner
24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Akman ve yönetimi ile birlikte okul öğretmenlerine yönelik Gölcük Ilıca Resteorantta düzenlediği kahvaltıda öğretmenler gününü kutladılar.

Öğretmenler gününe iki gün kala Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Okulu aile birliği başkanı Aysel Akman ve yönetimi okul öğretmenlerine yönelik Gölcük Yazlık Ilıca Resteorantta kahvaltı programını düzenledi. Kahvaltı programına Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Uslu, okul aile birliği başkanı Aysel Akman ve yönetimi ile okulda görev yapan tüm öğretmenler katılım sağladılar. 


Kahvaltı sonrasında kısa bir açıklama yapan okul müdürü Kamil Uslu; “öncelikle bizim için bu anlamlı günümüz olan öğretmenler günü için bu güzel organizasyonu yapan okul aile birliği başkanımız Aysel Akman ve yönetimine teşekkür ederim. Burada bugün okulumuzda görev yapan ve 10 yıl birlikte çalıştığımız değerli öğretmenimiz Ümit Topçu bu dönem okulumuzdan ayrılarak Gölcük Fen Lisesi okulunda göreve başladı. Ümit arkadaşımla birlikte çalıştığımız süre içerisinde hep uyumlu ve çok güzel çalışmalar yaptık. Okulumuz için birçok projeler yaparak uygulamaya koyduk. Aynı zamanda okulumuzda 4 yıl birlikte çalışarak ve okulumuza önemli katkılar sağlayan değerli öğretmenimiz Gülbeyaz Rhein kendi kurduğu özel yabancı kursunda çalışmak isteyerek istifa etti ve okulumuzdan ayrıldı. Ben bu değerli öğretmenlerimi cani gönülden kutlarken öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi. Bu konuşmalarının ardından Müdür Kamil Uslu, okuldan ayrılan öğretmenleri Ümit Topçu ve Gülbeyaz Rhein hediye ve teşekkür plaketini verdi.
Bu konuşmaların ardından konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Akman; “öğretmenler günü 24 Kasım Pazar günüdür. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Biz okul aile birliği olarak yönetim kurula arkadaşlarımızla öğretmenler gününü 2 gün önce kutlamak kararını aldık. Öğretmenler bizim için çok değerli ve önemlidirler. Öğretmenlerimiz geleceğimize şekil ve istikbal sağlayan kişilerdir. Biz okul aile birliği olarak bu programı düzenlerken bize maddi olarak sponsor olan Kırmızı Otobüs, Yazlık Ilıca, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi, Çelik Tur, Ustaoğlu Kafe, Gökçe Fast-food, Lezzet Bahçesi, Yayla Döner Anıtpark, Çakabey Okul Aile Birliği, Sütüdyo Zafer, Dr. Ekrem. Aktuğ ve TEALANT gönülden teşekkür ederim” dedi. Bu açıklamaların ardından öğretmenlere yönelik yaptıkları gülleri tek tek takdim ettiler.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.