LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

Eğitim 25.11.2016 - 12:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu Ziyaret Edip 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları kapsamında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu makamında ziyaret etti.   Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Ellibeş, İlçe genelindeki Tüm Eğitim Kurumlarında görev yapan Tüm Öğretmenlerin,24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Başkan Ellibeş günün anısına öğretmenlere çiçek takdiminde bulundu. Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ile birlikte Öğretmenler günü dolayısıyla İlçedeki Okullara kısa ziyaretlerde bulunarak Öğretmenlerin bu müstesna gününü kutlayıp, başarılar temennisinde bulundular.   24 Kasım Vesilesiyle Okullar Ziyaret Edildi   Bu anlamda, Ziyaretlerde Başkan Ellibeş ve Ercan Gülsuyu ilk olarak Gölcük Anadolu Lisesi, Okul Müdürü Faruk Yağcıoğlu, Özdebir Özel Eğitim Müdürü İrfan Karabulut, Saraylı Yunus Emre Anaokulu Müdürü Serap Yıldırım, Roterdam İlkokul Müdürü Güven Kaya tarafından  karşılandı. Son olarak Gölmek Kursu öğretmenleri ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerde öğretmenler odasında okul öğretmenleri ile bir araya gelen Başkan Ellibeş, Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin bu güzel ve anlamlı günlerini kutluyorum, dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu Ziyaret Edip 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları kapsamında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu makamında ziyaret etti.

 

Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Ellibeş, İlçe genelindeki Tüm Eğitim Kurumlarında görev yapan Tüm Öğretmenlerin,24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Başkan Ellibeş günün anısına öğretmenlere çiçek takdiminde bulundu.

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ile birlikte Öğretmenler günü dolayısıyla İlçedeki Okullara kısa ziyaretlerde bulunarak Öğretmenlerin bu müstesna gününü kutlayıp, başarılar temennisinde bulundular.

 

24 Kasım Vesilesiyle Okullar Ziyaret Edildi

 

Bu anlamda, Ziyaretlerde Başkan Ellibeş ve Ercan Gülsuyu ilk olarak Gölcük Anadolu Lisesi, Okul Müdürü Faruk Yağcıoğlu, Özdebir Özel Eğitim Müdürü İrfan Karabulut, Saraylı Yunus Emre Anaokulu Müdürü Serap Yıldırım, Roterdam İlkokul Müdürü Güven Kaya tarafından  karşılandı. Son olarak Gölmek Kursu öğretmenleri ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerde öğretmenler odasında okul öğretmenleri ile bir araya gelen Başkan Ellibeş, Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin bu güzel ve anlamlı günlerini kutluyorum, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.