LASTİK İŞ

ÖĞRETMENLER VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ

Spor 21.11.2019 - 09:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRETMENLER VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ

Ara tatilin başlamasıyla KSO Gölcük Dumlupınar Orta Okulu öğretmenleri voleybol turnuvasını düzenlediler.

2019- 2020 eğitim ve öğretim döneminin ara tatilin başlamasıyla Milli Eğitim Bakanlığı ara tatil seminer etkinliği programı dahilinde ilçemizde bulunan okul idareci ve öğretmenler tarafından birçok etkinlik yaparak stres atıyorlar. Bu kapsamda Gölcük Dumlupınar Orta Okulu idaresi ve öğretmenler tarafından okulda voleybol turnuvası düzenlediler. Ara tatil etkinliklerinde Dumlupınar ortaokulu öğretmenleri voleybol turnuvası düzenledi. 4 takım halinde düzenlenen voleybol turnuvasında Güç Takımı, Tecrübe takımı, Sezgi takımı ve tatilciler takımı turnuvada gün boyu kıyasıya yarıştılar. Öğretmenler voleybol müsabakasında sezgi takımı tüm rakiplerini yenerek birinciliği kaptılar. Okul müdürü Hamit Ümit Şişman yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi. Müdürü Şişman; “Milli Eğitim Bakanlığımızın ara tatil seminer etkinliği programı kapsamında okulumuzda birçok etkinlik yapılıyor. Bu etkinliklerden biri okul öğretmenlerimiz 4 voleybol takımını kurup turnuva düzenlediler. Gün boyu bir spor müsabakası devam etti. Sonuçta bir takımımız kazanacaktı. Bu etkinliklerimiz devamı kapsamında ise önümüzdeki Cuma günü ilçemizin güzel ve doğa manzaralı Tabiat parkı olan Eriklitepe’ye öğretmenlerimizle birlikte giderek doğa yürüyüşünü gerçekleştireceğiz” dedi. Fahri Haner
Ara tatilin başlamasıyla KSO Gölcük Dumlupınar Orta Okulu öğretmenleri voleybol turnuvasını düzenlediler.

2019- 2020 eğitim ve öğretim döneminin ara tatilin başlamasıyla Milli Eğitim Bakanlığı ara tatil seminer etkinliği programı dahilinde ilçemizde bulunan okul idareci ve öğretmenler tarafından birçok etkinlik yaparak stres atıyorlar. Bu kapsamda Gölcük Dumlupınar Orta Okulu idaresi ve öğretmenler tarafından okulda voleybol turnuvası düzenlediler. Ara tatil etkinliklerinde Dumlupınar ortaokulu öğretmenleri voleybol turnuvası düzenledi. 4 takım halinde düzenlenen voleybol turnuvasında Güç Takımı, Tecrübe takımı, Sezgi takımı ve tatilciler takımı turnuvada gün boyu kıyasıya yarıştılar. Öğretmenler voleybol müsabakasında sezgi takımı tüm rakiplerini yenerek birinciliği kaptılar.

Okul müdürü Hamit Ümit Şişman yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi. Müdürü Şişman; “Milli Eğitim Bakanlığımızın ara tatil seminer etkinliği programı kapsamında okulumuzda birçok etkinlik yapılıyor. Bu etkinliklerden biri okul öğretmenlerimiz 4 voleybol takımını kurup turnuva düzenlediler. Gün boyu bir spor müsabakası devam etti. Sonuçta bir takımımız kazanacaktı. Bu etkinliklerimiz devamı kapsamında ise önümüzdeki Cuma günü ilçemizin güzel ve doğa manzaralı Tabiat parkı olan Eriklitepe’ye öğretmenlerimizle birlikte giderek doğa yürüyüşünü gerçekleştireceğiz” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.