LASTİK İŞ

ÖĞRETMENLERE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Eğitim 04.09.2018 - 18:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRETMENLERE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

2018- 2019 eğitim ve öğretimin öncesinde ilk olarak Gölcük Milli Eğitim müdürlüğüne bağlı çalışan okul öğretmenlerine yönelik İş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi başladı.

2018- 2019 eğitim ve öğretimin öncesi öncelikle Gölcük Milli eğitim müdürlüğü tarafından öğretmenlere yönelik bu gün Gölcük Şirinköy ilkokulunda iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi düzenlendi. Düzenlenen İş sağlığı ve iş güvenliği eğitimine İş Sağlığı ve iş güvenliği öğretmeni Nihal Ünsal, Gölcük Cahit Külebi ilkokul ve Şirinköy ilkokul öğretmenleri katıldı. İş sağlığı ve iş güvenliği hakkında şu bilgi verdi. İş sağlığı ve iş güvenliği öğretmeni Nihal Ünsal; “iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimlerimiz ilk olarak öğretmenlerimize yönelik veriyoruz. Ardından aynı şekilde öğrencilerimize yönelik bu eğitimlerimiz devam ediyor” dedi. Öğretmen Ünsal, İş sağlığı ve iş güvenliğinin başlıca konuları şu şekilde sıraladı. İş sağlığı ve iş güvenliği tanımı, genel kuralları ve güvenlik kültürü, iş yeri temizliği ve düzeni. Ergonomi, güvenlik sağlık işaretleri, kişisel koruyucu donanım kullanımı, meslek hastalıkları ve ilk yardım, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması, biyolojik risk etmenleri ilk yardım ve kurtarma ve tütün ürünlerinin zararları hakkında yaklaşık 4 saatlik bir eğitim çalışmalarını sürdürdü. Fahri Haner   
2018- 2019 eğitim ve öğretimin öncesinde ilk olarak Gölcük Milli Eğitim müdürlüğüne bağlı çalışan okul öğretmenlerine yönelik İş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi başladı.

2018- 2019 eğitim ve öğretimin öncesi öncelikle Gölcük Milli eğitim müdürlüğü tarafından öğretmenlere yönelik bu gün Gölcük Şirinköy ilkokulunda iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi düzenlendi. Düzenlenen İş sağlığı ve iş güvenliği eğitimine İş Sağlığı ve iş güvenliği öğretmeni Nihal Ünsal, Gölcük Cahit Külebi ilkokul ve Şirinköy ilkokul öğretmenleri katıldı. İş sağlığı ve iş güvenliği hakkında şu bilgi verdi. İş sağlığı ve iş güvenliği öğretmeni Nihal Ünsal; “iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimlerimiz ilk olarak öğretmenlerimize yönelik veriyoruz. Ardından aynı şekilde öğrencilerimize yönelik bu eğitimlerimiz devam ediyor” dedi. Öğretmen Ünsal, İş sağlığı ve iş güvenliğinin başlıca konuları şu şekilde sıraladı. İş sağlığı ve iş güvenliği tanımı, genel kuralları ve güvenlik kültürü, iş yeri temizliği ve düzeni. Ergonomi, güvenlik sağlık işaretleri, kişisel koruyucu donanım kullanımı, meslek hastalıkları ve ilk yardım, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması, biyolojik risk etmenleri ilk yardım ve kurtarma ve tütün ürünlerinin zararları hakkında yaklaşık 4 saatlik bir eğitim çalışmalarını sürdürdü.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.