''ÖĞRETMENLİK ANCAK SEVGİYLE YAPILIR''

Eğitim 04.04.2016 - 20:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''ÖĞRETMENLİK ANCAK SEVGİYLE YAPILIR''

Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Nadide Eğitim Kurumları’nı ziyaret etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele ilçesinde eğitim faaliyetlerini devam ettiren Özel Nadide Eğitim Kurumları’nı ziyaret etti. 20. Dönem Milletvekili ve Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı (MİKAV) Başkanı Şevki Yılmaz ile Kurucu Temsilci Süleyman Mavuş’un karşıladığı Başkan Karaosmanoğlu, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Eğitime her daim destek verdiğini öğretmenler odasında bir kez daha ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Unutulmamalı ki; öğretmenlik ancak sevgiyle yapılabilir. Ülkemizdeki bütün öğretmenlerimiz kendi iç dünyalarında mesleğiyle barışık olmalıdır” dedi.   EĞİTİMDE KARAKTER VE AHLAK ÖN PLANDA TUTULMALIDIR Özel Nadide İlkokulu’nda eğitim alan torunu Ahmet Bedir Karaosmanoğlu’nun 1-A sınıfını da ziyaret ederek, minik öğrencilerle paylaşımlarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bilgiye her yerden ulaşım imkânının olduğunu ifade etti. Eğitimde karakter ve ahlak eğitimi ile birlikte milli ve manevi değerlerimizin içselleştirilebilmesinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Burada başarının yanı sıra bunu da ön planda tutmanızdan dolayı okul idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.   İNGİLİZCE DERSİNE KONUK OLDU Ahlaken ve bedenen sağlam, fikirlere ve kişilere değer veren, kendi gelişimleri ile ülkemizin kalkınması için çaba sarf eden bireylerin yetişmesinde büyük emek gerektiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dünya ile uyumda yabancı dilin önemine de değindi. Pratiğe dayalı ve yaşamın örneklerinden hazırlanarak verilen İngilizce eğitimine de konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, “Nadide Kafe” etkinliğinde öğrencilerin günlük yaşamlarını İngilizce konuşarak çözmelerini takdir etti. Daha sonra okulun tamamını gezen idarecilerle ve Vakıf Başkanı Şevki Yılmaz’la sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Özel Nadide Okulları’nda eğitim alan öğrencilerin “Afrika’daki Kardeşlerim için Resim Yapıyorum” sergi açılışına da davet edildi.    
Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Nadide Eğitim Kurumları’nı ziyaret etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele ilçesinde eğitim faaliyetlerini devam ettiren Özel Nadide Eğitim Kurumları’nı ziyaret etti. 20. Dönem Milletvekili ve Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı (MİKAV) Başkanı Şevki Yılmaz ile Kurucu Temsilci Süleyman Mavuş’un karşıladığı Başkan Karaosmanoğlu, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Eğitime her daim destek verdiğini öğretmenler odasında bir kez daha ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Unutulmamalı ki; öğretmenlik ancak sevgiyle yapılabilir. Ülkemizdeki bütün öğretmenlerimiz kendi iç dünyalarında mesleğiyle barışık olmalıdır” dedi.

 

EĞİTİMDE KARAKTER VE AHLAK ÖN PLANDA TUTULMALIDIR

Özel Nadide İlkokulu’nda eğitim alan torunu Ahmet Bedir Karaosmanoğlu’nun 1-A sınıfını da ziyaret ederek, minik öğrencilerle paylaşımlarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bilgiye her yerden ulaşım imkânının olduğunu ifade etti. Eğitimde karakter ve ahlak eğitimi ile birlikte milli ve manevi değerlerimizin içselleştirilebilmesinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Burada başarının yanı sıra bunu da ön planda tutmanızdan dolayı okul idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

İNGİLİZCE DERSİNE KONUK OLDU

Ahlaken ve bedenen sağlam, fikirlere ve kişilere değer veren, kendi gelişimleri ile ülkemizin kalkınması için çaba sarf eden bireylerin yetişmesinde büyük emek gerektiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dünya ile uyumda yabancı dilin önemine de değindi. Pratiğe dayalı ve yaşamın örneklerinden hazırlanarak verilen İngilizce eğitimine de konuk olan Başkan Karaosmanoğlu, “Nadide Kafe” etkinliğinde öğrencilerin günlük yaşamlarını İngilizce konuşarak çözmelerini takdir etti. Daha sonra okulun tamamını gezen idarecilerle ve Vakıf Başkanı Şevki Yılmaz’la sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Özel Nadide Okulları’nda eğitim alan öğrencilerin “Afrika’daki Kardeşlerim için Resim Yapıyorum” sergi açılışına da davet edildi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.