LASTİK İŞ

OKUL ALANI OTOPARK OLDU

Gölcük 01.02.2018 - 10:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL ALANI OTOPARK OLDU

Cumhuriyet Caddesi ile 67. Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan ve Gazi Ortaokulu’nun yıkılması ile araç sahiplerinin otopark olarak kullandığı alan Belediye tarafından ücretli otoparka dönüştürülüyor.

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Gölcük belediyesi tarafından arsası satın alınan ve uzun süredir vatandaşların otopark olarak kullandığı alan Belediye tarafından ücretli otoparka dönüştürülme çalışmaları başladı.    SIKINTI ORTADAN KALKIYOR Gazi Otoparkı olarak kullanılan alanın giriş ve çıkış yerleri konusunda araç sürücüleri sıkıntı yaşamaya devam ediyordu ve sonunda bu soruna çözüm bulunuldu. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin çalışmaları ile otoparkın giriş alanının olduğu alan daha da genişletilerek çıkış noktası da yapılarak araç sürücülerine büyük kolaylık yaşatıyor.   GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR DÜZENLENİYOR Genişletilen alanın tabanına harç dökülerek düzleştirildi ve bu sayede araç sürücüleri büyük kolaylık yaşayacak gibi duruyor. Araç sürücüleri, “Bu otoparkın giriş bölümü vardı ama çıkış bölümü yoktu. Ama bu yapılan uygulama sayesinde giriş alanı biraz daha genişletilerek çıkış alanı da yapıldı. Bizler için harika bir çalışma oldu. Artık giriş bölümünden çıkış yapmak zorunda kalmayacağız. Bu uygulama bizler için çok iyi oldu” dediler.
Cumhuriyet Caddesi ile 67. Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan ve Gazi Ortaokulu’nun yıkılması ile araç sahiplerinin otopark olarak kullandığı alan Belediye tarafından ücretli otoparka dönüştürülüyor.
Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Gölcük belediyesi tarafından arsası satın alınan ve uzun süredir vatandaşların otopark olarak kullandığı alan Belediye tarafından ücretli otoparka dönüştürülme çalışmaları başladı. 
 
SIKINTI ORTADAN KALKIYOR
Gazi Otoparkı olarak kullanılan alanın giriş ve çıkış yerleri konusunda araç sürücüleri sıkıntı yaşamaya devam ediyordu ve sonunda bu soruna çözüm bulunuldu. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin çalışmaları ile otoparkın giriş alanının olduğu alan daha da genişletilerek çıkış noktası da yapılarak araç sürücülerine büyük kolaylık yaşatıyor.
 
GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR DÜZENLENİYOR
Genişletilen alanın tabanına harç dökülerek düzleştirildi ve bu sayede araç sürücüleri büyük kolaylık yaşayacak gibi duruyor. Araç sürücüleri, “Bu otoparkın giriş bölümü vardı ama çıkış bölümü yoktu. Ama bu yapılan uygulama sayesinde giriş alanı biraz daha genişletilerek çıkış alanı da yapıldı. Bizler için harika bir çalışma oldu. Artık giriş bölümünden çıkış yapmak zorunda kalmayacağız. Bu uygulama bizler için çok iyi oldu” dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.