LASTİK İŞ

OKUL BAHÇESİ OTOPARK OLDU

Gölcük 29.06.2019 - 15:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL BAHÇESİ OTOPARK OLDU

Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük Yeni Mahallede kapalı pazar yeri yapılarak hizmete girdi. Fakat sıkıntın pazara ait otopark yoktu. Kapalı Pazar yerinin yanında bulunan Gölcük Ortaokulu bahçesi Gölcük Kaymakamı, Gölcük Belediye Başkanı ve ilçe milli eğitim müdürü bilgisi dahilinde yaz boyunca otopark ücretsiz olarak sağlandı.

Gölcük Yeni Mahalle arasındaki semt pazarını kaldırmak için Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük Yeni Mahallede kapalı Pazar yeri yaparak hizmete soktu. Yapılan kapalı pazarın otoparkı olmayınca pazarcı esnafı ve pazara alışveriş için gelen vatandaşların araç park edecek alan olmayınca sıkıntılar yaşandı.    SIKINTILARINI ANLATTILAR Bu sıkıntıların ortadan kaldırılması için Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer yönetimi ile birlikte ilk olarak Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, ardından Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Milli eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ziyaret ettiler. Ziyarete sıkıntısını anlatan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer şu açıklamayı yaptı.   İZİN ALINDI Tuncer; “Biz pazarcı esnafları için belediyemiz tarafından güzel ve işlevli bir kapalı Pazar yeri yapıldı. Şu anda biz bu kapalı pazarda halkımıza hizmet veriyoruz. Fakat burada bizim büyük sıkıntımız kapalı pazarımıza ait otopark olmayınca sıkıntılar yaşıyoruz. Bu yaz ayında kapalı Pazar yanında bulunan Gölcük Ortaokulu bahçesi yaz boyunca geçici olarak otopark olarak kullanmak için sizden talep ediyoruz dedik. Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, ardından Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Milli eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, bu konuya olumlu olarak yanıt verdi. Verilen bu olumlu yanıt ardından Gölcük Ortaokulu Müdürü Fahri Kuş okul bahçesi geçici otopark ücretsiz olarak kullanımı için anahtarı Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer'e takdim etti. GEÇİCİ OLARAK ÇÖZÜLDÜ Geçicide olsa bu sıkıntının çözümü için teşekkür eden Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “öncelikle bizim sıkıntımızı geçicide olsan Gölcük Kaymakamımız Sayın Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Gülsuyu'na teşekkür ederim. Biz esnaf odası olarak bu güne kadar eğitime maddi olarak her zaman destek veriyoruz. Bu yıl kısa bir süre içerisinde biz pazarcılar olarak Gölcük Ortaokuluna eğitime destek amaçlı okul aile birliğine nakdi desteğimizi sağlayacağız” şeklinde ifade etti.     Fahri Haner
Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük Yeni Mahallede kapalı pazar yeri yapılarak hizmete girdi. Fakat sıkıntın pazara ait otopark yoktu. Kapalı Pazar yerinin yanında bulunan Gölcük Ortaokulu bahçesi Gölcük Kaymakamı, Gölcük Belediye Başkanı ve ilçe milli eğitim müdürü bilgisi dahilinde yaz boyunca otopark ücretsiz olarak sağlandı.
Gölcük Yeni Mahalle arasındaki semt pazarını kaldırmak için Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük Yeni Mahallede kapalı Pazar yeri yaparak hizmete soktu. Yapılan kapalı pazarın otoparkı olmayınca pazarcı esnafı ve pazara alışveriş için gelen vatandaşların araç park edecek alan olmayınca sıkıntılar yaşandı. 
 
SIKINTILARINI ANLATTILAR
Bu sıkıntıların ortadan kaldırılması için Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer yönetimi ile birlikte ilk olarak Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, ardından Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Milli eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ziyaret ettiler. Ziyarete sıkıntısını anlatan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer şu açıklamayı yaptı.
 
İZİN ALINDI
Tuncer; “Biz pazarcı esnafları için belediyemiz tarafından güzel ve işlevli bir kapalı Pazar yeri yapıldı. Şu anda biz bu kapalı pazarda halkımıza hizmet veriyoruz. Fakat burada bizim büyük sıkıntımız kapalı pazarımıza ait otopark olmayınca sıkıntılar yaşıyoruz. Bu yaz ayında kapalı Pazar yanında bulunan Gölcük Ortaokulu bahçesi yaz boyunca geçici olarak otopark olarak kullanmak için sizden talep ediyoruz dedik. Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, ardından Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Milli eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, bu konuya olumlu olarak yanıt verdi. Verilen bu olumlu yanıt ardından Gölcük Ortaokulu Müdürü Fahri Kuş okul bahçesi geçici otopark ücretsiz olarak kullanımı için anahtarı Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer'e takdim etti.
GEÇİCİ OLARAK ÇÖZÜLDÜ
Geçicide olsa bu sıkıntının çözümü için teşekkür eden Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “öncelikle bizim sıkıntımızı geçicide olsan Gölcük Kaymakamımız Sayın Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Gülsuyu'na teşekkür ederim. Biz esnaf odası olarak bu güne kadar eğitime maddi olarak her zaman destek veriyoruz. Bu yıl kısa bir süre içerisinde biz pazarcılar olarak Gölcük Ortaokuluna eğitime destek amaçlı okul aile birliğine nakdi desteğimizi sağlayacağız” şeklinde ifade etti.  
 
Fahri Haner
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.