OKUL CAMİ BULUŞMASI DEVAM EDİYOR

Eğitim 20.03.2017 - 18:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL CAMİ BULUŞMASI DEVAM EDİYOR

Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu din kültürü öğretmenleri Rabia Yılmaz ve Hayriye Kabaca ders saatlerini öğrencileriyle Kavaklı Camiinde geçirdiler. Cami görevlileri Gençağa Eren ve Muhammet Razi Keskin, Öğretmen ve öğrencileri kapıda gül suyu ve ikramlarla karşıladılar.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük Müftülüğü arasında hazırlanan Değerler Eğitimi Projesinin ikinci etabı olan ilkokul ve ortaokullara yönelik “Önce Namaz” çalışması devam ediyor. Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu din kültürü öğretmenleri  Rabia Yılmaz ve Hayriye Kabaca ders saatlerini öğrencileriyle Kavaklı Camiinde geçirdiler. Cami görevlileri Gençağa Eren ve Muhammet Razi Keskin, Öğretmen ve öğrencileri kapıda gül suyu ve ikramlarla karşıladılar.  Bir program niteliğinde geçen buluşmada Eren; “Değerlerimiz kapsamında Cami genel tanıtımını yaptı. Sorumluluk bilincinden, namazın öneminden bahsetti. Çocuklara sizlerin kalbi bir ayağı Allah'ın evi olan bu mabetlerde olsun. Daha önce kiminiz Kur'an öğrenmek için, kandil gecelerinde, ramazanda, bayramlarda  buralarda oldunuz, bundan böyle vakit namazlarında sizlerin neşesi, sesi hep arka saflarda hoş sedalar oluştursun. Allah'a sığınağımız olan bu manevi mekanların çiçekleri sizlersiniz. Yarının sahipleri sizlersiniz. Bizi biz yapan milli ve manevi değerlere sizler sahip çıkıp gelecek nesillere aktaracaksınız. Bunun olması için beraber var gücümüzle çalmalıyız. Yakın bir zamanda hep birlik namaza başlamak için sizlerle camimizde bir program yapacağız. Başta bu Projeye emek verenlere öğretmenlerimize ve sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.  Ardından Öğrencilerin sorularını cevapladı. Öğrencilerin merak ettiklerini öğreneceği, ödev ve araştırma yapabileceği Cami kütüphanesini ve kaynak eserlerini tanıttı. Devamında Muhammet Razi Keskin Hocanın muhteşem Kur'an tilavetiyle son buldu
Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu din kültürü öğretmenleri Rabia Yılmaz ve Hayriye Kabaca ders saatlerini öğrencileriyle Kavaklı Camiinde geçirdiler. Cami görevlileri Gençağa Eren ve Muhammet Razi Keskin, Öğretmen ve öğrencileri kapıda gül suyu ve ikramlarla karşıladılar.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük Müftülüğü arasında hazırlanan Değerler Eğitimi Projesinin ikinci etabı olan ilkokul ve ortaokullara yönelik “Önce Namaz” çalışması devam ediyor.
Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu din kültürü öğretmenleri  Rabia Yılmaz ve Hayriye Kabaca ders saatlerini öğrencileriyle Kavaklı Camiinde geçirdiler. Cami görevlileri Gençağa Eren ve Muhammet Razi Keskin, Öğretmen ve öğrencileri kapıda gül suyu ve ikramlarla karşıladılar. 
Bir program niteliğinde geçen buluşmada Eren; “Değerlerimiz kapsamında Cami genel tanıtımını yaptı. Sorumluluk bilincinden, namazın öneminden bahsetti. Çocuklara sizlerin kalbi bir ayağı Allah'ın evi olan bu mabetlerde olsun. Daha önce kiminiz Kur'an öğrenmek için, kandil gecelerinde, ramazanda, bayramlarda  buralarda oldunuz, bundan böyle vakit namazlarında sizlerin neşesi, sesi hep arka saflarda hoş sedalar oluştursun. Allah'a sığınağımız olan bu manevi mekanların çiçekleri sizlersiniz. Yarının sahipleri sizlersiniz. Bizi biz yapan milli ve manevi değerlere sizler sahip çıkıp gelecek nesillere aktaracaksınız. Bunun olması için beraber var gücümüzle çalmalıyız. Yakın bir zamanda hep birlik namaza başlamak için sizlerle camimizde bir program yapacağız. Başta bu Projeye emek verenlere öğretmenlerimize ve sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
 Ardından Öğrencilerin sorularını cevapladı. Öğrencilerin merak ettiklerini öğreneceği, ödev ve araştırma yapabileceği Cami kütüphanesini ve kaynak eserlerini tanıttı. Devamında Muhammet Razi Keskin Hocanın muhteşem Kur'an tilavetiyle son buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.