OKUL ÇEVRELERİNDE TEK SİGARA SATMAK YASAK

Eğitim 05.02.2018 - 14:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL ÇEVRELERİNDE TEK SİGARA SATMAK YASAK

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi açılması dolayısıyla Dereli Okulları’nı ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi açılması dolayısıyla Türkan Dereli İlkokulu ve Muammer Dereli Fen Lisesi’ni ziyaret etti. Vali Aksoy’a il milli eğitim müdürü Fehmi Rasim Çelik eşlik ederken Vali Aksoy’u Türkan Dereli İlkokulu Müdürü Alper Yazıcı ve Muammer Dereli Fen Lisesi Müdürü Hamza Kararoğlu karşıladı. Vali Aksoy ilk olarak öğretmenlerle bir araya gelirken ardından sınıfları dolaşarak öğrencilerle yakından ilgilendi. EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “Bugün eğitim öğretimin ikinci dönemi başladı. Bizde bu kapsamda okulumuzu ziyaret edelim dedik. Eğitim bizim en önem verdiğimiz alanların başında geliyor. Burada okul idaresine görev düştüğü kadar velilere de görev düşüyor. Tek temennimiz öğrencilerimizin en güzel şekilde yetişmesidir” dedi.   OKULLARDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Konuşmalarına devam eden güvenlik konusuna değinen Vali Aksoy, “Ayrıca okullarımızda ki güvenlik konusunu da önem veriyoruz. Her okulda güvenlik görevlisi projemizde çalışmalar devam ediyor. Okul çevresinde öğrenci, öğretmen ve veliler haricinde grupların bulundurulmaması konusunda da güvenlik güçlerimiz çalışmalarına devam ediyor. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklara yönelmemesi adına çevre iş yerlerinde tek sigara satışının yasaklanması konusunda tedbirlerimizi de aldık. Zaten normalde 18 yaş altıya sigara satışı yasak. Fakat tek sigara konusu gibi durumlarda önlemlerimizi ciddi şekilde aldık” ifadelerinde bulundu.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi açılması dolayısıyla Dereli Okulları’nı ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi açılması dolayısıyla Türkan Dereli İlkokulu ve Muammer Dereli Fen Lisesi’ni ziyaret etti. Vali Aksoy’a il milli eğitim müdürü Fehmi Rasim Çelik eşlik ederken Vali Aksoy’u Türkan Dereli İlkokulu Müdürü Alper Yazıcı ve Muammer Dereli Fen Lisesi Müdürü Hamza Kararoğlu karşıladı. Vali Aksoy ilk olarak öğretmenlerle bir araya gelirken ardından sınıfları dolaşarak öğrencilerle yakından ilgilendi.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “Bugün eğitim öğretimin ikinci dönemi başladı. Bizde bu kapsamda okulumuzu ziyaret edelim dedik. Eğitim bizim en önem verdiğimiz alanların başında geliyor. Burada okul idaresine görev düştüğü kadar velilere de görev düşüyor. Tek temennimiz öğrencilerimizin en güzel şekilde yetişmesidir” dedi.

 

OKULLARDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Konuşmalarına devam eden güvenlik konusuna değinen Vali Aksoy, “Ayrıca okullarımızda ki güvenlik konusunu da önem veriyoruz. Her okulda güvenlik görevlisi projemizde çalışmalar devam ediyor. Okul çevresinde öğrenci, öğretmen ve veliler haricinde grupların bulundurulmaması konusunda da güvenlik güçlerimiz çalışmalarına devam ediyor. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklara yönelmemesi adına çevre iş yerlerinde tek sigara satışının yasaklanması konusunda tedbirlerimizi de aldık. Zaten normalde 18 yaş altıya sigara satışı yasak. Fakat tek sigara konusu gibi durumlarda önlemlerimizi ciddi şekilde aldık” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.