LASTİK İŞ
ismail

OKUL FARESİ YAKALANDI

Kocaeli 06.08.2020 - 11:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL FARESİ YAKALANDI

Başiskele de bir okuldan bilgisayar çaldığı öne sürülen O.U yakalandı.

 Başiskele İlçesinde bir okuldan 1 adet dizüstü bilgisayarın çalınması ile ilgili İl Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda çalınan bilgisayar bulunarak teslim edilmiş ve hırsızlık olayını gerçekleştiren O.U. isimli şahıs  Başiskele de yakalanarak gözaltına alındır. Şüpheli şahıs sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.  
Başiskele de bir okuldan bilgisayar çaldığı öne sürülen O.U yakalandı.

 Başiskele İlçesinde bir okuldan 1 adet dizüstü bilgisayarın çalınması ile ilgili İl Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda çalınan bilgisayar bulunarak teslim edilmiş ve hırsızlık olayını gerçekleştiren O.U. isimli şahıs  Başiskele de yakalanarak gözaltına alındır.

Şüpheli şahıs sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.