LASTİK İŞ
ismail

OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ

Sağlık 21.12.2017 - 10:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden oluşan komisyon ile beraber okul kantinlerini denetlediler.

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm okulların kantinlerinin denetimlerine başlandı, Gölcük Milli Eğitim, İlçe Sağlık ve İlçe Tarım Müdürlüğü’nde oluşan komisyon ile beraber dün okul kantinlerini denetlediler. Denetim komisyonu Başkanı Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Alptekin ve komisyon üyeleriyle birlikte Gölcük’teki tüm kantinlerin denetimlerine başlanırken çocukların sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlamak için okul kantinlerindeki gıdaların son tüketim tarihinin geçmemiş olması ve taze olması dikkat edilirken ayrıca özellikle temizlik konusunda da incelemelerde bulunuldu.
Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden oluşan komisyon ile beraber okul kantinlerini denetlediler.

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm okulların kantinlerinin denetimlerine başlandı, Gölcük Milli Eğitim, İlçe Sağlık ve İlçe Tarım Müdürlüğü’nde oluşan komisyon ile beraber dün okul kantinlerini denetlediler.

Denetim komisyonu Başkanı Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Alptekin ve komisyon üyeleriyle birlikte Gölcük’teki tüm kantinlerin denetimlerine başlanırken çocukların sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlamak için okul kantinlerindeki gıdaların son tüketim tarihinin geçmemiş olması ve taze olması dikkat edilirken ayrıca özellikle temizlik konusunda da incelemelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.