LASTİK İŞ
ismail

OKUL KANTİNLERİNE DENETİM

Sağlık 16.09.2019 - 13:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL KANTİNLERİNE DENETİM

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ilçemizde bulunan okul kantinlerini denetledi ve sağlık ve hijyen konularında uyarılarda bulundu.

GÖLCÜK ZABITASI OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ilçemizde bulunan okul kantinlerini denetledi. Gölcük sınırları içerisindeki okul kantinlerini denetleyerek sağlık ve hijyen konusunda dikkatli olunması noktasında uyarılarda bulundu. BİR ÇOK KONUDA DENETİM Okul kantinlerinde bulunan gıda maddelerini inceleyen zabıta ekipleri, hijyen, iş yeri açma çalışma ruhsatı, gıda maddesi ürünlerinin hazırlanması, çalışma ortamı, çöp kovaları, yangına karşı alınan tedbirler, haşere ve kemirgenler için alınan önlemler gibi bir çok konuda denetim gerçekleştirdi. Okul kantinlerinde hazırlanarak satılan tost, sandviç gibi bozulabilecek gıda maddelerinin insan sağlığı açısından yüksek risk taşıdığına dikkati çeken Zabıta Müdürlüğü ekipleri, "Kantin işletmecileri, kantinde satılan ürünlerin hazırlık aşamasında malzemelere, kullanım şekline ve depolanmasına kadar her aşamada hijyen kurallarına uyması gerekir. Kurallara uymayan işletmelere cezai işlemler uygulanmaktadır" diye uyardı. Okul kantinlerinin ilçemizde kurallara uyduğu görülürken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerine yönelik denetimlerin devam edeceğini bildirdi.
Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ilçemizde bulunan okul kantinlerini denetledi ve sağlık ve hijyen konularında uyarılarda bulundu.

GÖLCÜK ZABITASI OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ilçemizde bulunan okul kantinlerini denetledi. Gölcük sınırları içerisindeki okul kantinlerini denetleyerek sağlık ve hijyen konusunda dikkatli olunması noktasında uyarılarda bulundu.

BİR ÇOK KONUDA DENETİM

Okul kantinlerinde bulunan gıda maddelerini inceleyen zabıta ekipleri, hijyen, iş yeri açma çalışma ruhsatı, gıda maddesi ürünlerinin hazırlanması, çalışma ortamı, çöp kovaları, yangına karşı alınan tedbirler, haşere ve kemirgenler için alınan önlemler gibi bir çok konuda denetim gerçekleştirdi. Okul kantinlerinde hazırlanarak satılan tost, sandviç gibi bozulabilecek gıda maddelerinin insan sağlığı açısından yüksek risk taşıdığına dikkati çeken Zabıta Müdürlüğü ekipleri, "Kantin işletmecileri, kantinde satılan ürünlerin hazırlık aşamasında malzemelere, kullanım şekline ve depolanmasına kadar her aşamada hijyen kurallarına uyması gerekir. Kurallara uymayan işletmelere cezai işlemler uygulanmaktadır" diye uyardı.

Okul kantinlerinin ilçemizde kurallara uyduğu görülürken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerine yönelik denetimlerin devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.