LASTİK İŞ

OKUL KİTAPLARI GELDİ

Eğitim 04.09.2018 - 18:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL KİTAPLARI GELDİ

Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim öğretim öncesi gelen kitaplar 2018-2019 eğitim öğretim dönemi başlamadan önce okul kitapları gelmeye başladı.

Okulların açılmasına bir hafta kala ders kitapları gelmeye başladı. Gelen Kitaplar İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Okulu çok amaçlı salonuna konulmaya başlandı. Gelen kitapları yerinde inceleyen Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek kısa bir açıklama yaparak şunları dile getirdi. Şube Müdürü Şimşek; “okullarımızın açılmasına yaklaşık bir hafta kaldı. Her yıl olduğu gibi okul kitapları devlet tarafından geliyor. Bu yılda yine okul kitapları gelmeye başladı. Toplam 330 bin kitap gelecek. Bu gelen kitaplar Gölcük ve Karamürsel okullarına dağılacak. Bu güne kadar 100 bin okul kitabı geldi. Kitaplar gelmeye devam ediyor. Bu gün bir kamyon daha kitap gelecek. Gelen kitaplar tamamlandıktan sonra kitaplar sınıf, sınıf ayrılarak burada bulunan poşetlere konularak okullara dağıtılacaktır. Yani öğrenciler okula gittiği gün masalarında okul kitapları hazır olarak bulabilecekler” dedi. Fahri Haner
Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim öğretim öncesi gelen kitaplar 2018-2019 eğitim öğretim dönemi başlamadan önce okul kitapları gelmeye başladı.

Okulların açılmasına bir hafta kala ders kitapları gelmeye başladı. Gelen Kitaplar İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Okulu çok amaçlı salonuna konulmaya başlandı. Gelen kitapları yerinde inceleyen Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek kısa bir açıklama yaparak şunları dile getirdi. Şube Müdürü Şimşek; “okullarımızın açılmasına yaklaşık bir hafta kaldı. Her yıl olduğu gibi okul kitapları devlet tarafından geliyor. Bu yılda yine okul kitapları gelmeye başladı. Toplam 330 bin kitap gelecek. Bu gelen kitaplar Gölcük ve Karamürsel okullarına dağılacak. Bu güne kadar 100 bin okul kitabı geldi. Kitaplar gelmeye devam ediyor. Bu gün bir kamyon daha kitap gelecek. Gelen kitaplar tamamlandıktan sonra kitaplar sınıf, sınıf ayrılarak burada bulunan poşetlere konularak okullara dağıtılacaktır. Yani öğrenciler okula gittiği gün masalarında okul kitapları hazır olarak bulabilecekler” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.