OKUL MÜDÜRLERİ EĞİTİMDEN GEÇTİ

Eğitim 25.02.2019 - 17:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL MÜDÜRLERİ EĞİTİMDEN GEÇTİ

2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında okul yöneticileri ve genel alana yönelik becerilerini iyileştirmek, mesleki gelişimlerini sürekli desteklemek amaçlı Okul Müdürlerine Eğitim Yöneticisi Eğitimi vermeye başladı.

2023 Eğitim vizyonu kapsamında o0kul yöneticilerinin genel ve alana yönelik becerilerini iyileştirmek, mesleki gelişimlerini sürekli desteklemek, öğrenim çağındaki gençlerin çevre bilinci edinmesinde okul müdürlerinin rolündeki hareketle çevreye duyarlı ve sıfır atık eğitimleri vermek üzere Gölcük okul müdürlerine yönelik Öğretmenler Akademisi Vakfı ve Kocaeli il çevre vakfı tarafından hizmet içi eğitimler planlandı. Bu kapsamda Gölcük'te resmi okullarda görev yapan okul müdürlerine yönelik yönetici eğitimleri seminerinin Kocaeli ili Çevre Koruma Vakfı ve Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından Gölcük Öğretmen Evi Akşam Sanat Okulu okul Müdürlerine yönelik seminer düzenledi. Düzenlenen seminere Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas ve Gölcük'te bulunan okul müdürleri katılım sağladılar. Bu gün saat 09 da başlayan kendini ve kurumu tanıtmak, ilişkileri yönetmek, Liderlik Becerileri, meslektaş koçluğu, öğrenmeye liderlik etmek, toplumsal liderlik ve geleceğe liderlik konulu eğitim seminerinde Müdürlere eğitim vermek üzere Öğretmen Akademi Vakfı Gönülleri Adnan Engin Mersinden Katıldı. Hoşseda Ebru Kaynar Denizli, Ömer Garan Eskişehir den katılırken, Öğretmen Akademisi Vakfı Gönülleri Eğitim Direktörü Arzu Atasoy katılım sağladı.  Eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Öğretmen Akademisi Vakfı Gönülleri Eğitim Direktörü Arzu Atasoy; “Öğretmen Akademisi Vakfı 2008 den beri faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. Vakıf olarak hedefimiz öğretmenlerimizin ve ülkede eğitim sorumluluğu üstlenmiş bireylerin mesleki ve kişiler gelişimlerine destek verecek eğitim programları geliştirmek ve yaygınlaştırmaktır. Öğretmen Akademisi Vakfı bu hedef doğrultusunda çalışan tek sivil toplum kuruluşudur.   Öğretmen Akademisi Vakfı Kocaeli'ndeki eğitim yöneticilerine Yönelik düzenlenen Eğitim Yöneticisi Geliştirme programının 10 gün sürecektir. Bu program Kapsamında MEB 2023 Vizyon belgesini eğitim yöneticilerine yönelik yapılması planlanan çalışmalara Öğretmen Akademisi Vakfı olarak memnun olduğunu belirten, Arzu Atasoy; “bir okulunun başarısının yöneticinin Vizyonu, uygulama becerileri, ekibinin ve öğretmenin niteliğini arttırıcı çalışmalardır” dedi. Fahri Haner
2023 Eğitim Vizyonu Kapsamında okul yöneticileri ve genel alana yönelik becerilerini iyileştirmek, mesleki gelişimlerini sürekli desteklemek amaçlı Okul Müdürlerine Eğitim Yöneticisi Eğitimi vermeye başladı.

2023 Eğitim vizyonu kapsamında o0kul yöneticilerinin genel ve alana yönelik becerilerini iyileştirmek, mesleki gelişimlerini sürekli desteklemek, öğrenim çağındaki gençlerin çevre bilinci edinmesinde okul müdürlerinin rolündeki hareketle çevreye duyarlı ve sıfır atık eğitimleri vermek üzere Gölcük okul müdürlerine yönelik Öğretmenler Akademisi Vakfı ve Kocaeli il çevre vakfı tarafından hizmet içi eğitimler planlandı.

Bu kapsamda Gölcük'te resmi okullarda görev yapan okul müdürlerine yönelik yönetici eğitimleri seminerinin Kocaeli ili Çevre Koruma Vakfı ve Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından Gölcük Öğretmen Evi Akşam Sanat Okulu okul Müdürlerine yönelik seminer düzenledi. Düzenlenen seminere Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas ve Gölcük'te bulunan okul müdürleri katılım sağladılar. Bu gün saat 09 da başlayan kendini ve kurumu tanıtmak, ilişkileri yönetmek, Liderlik Becerileri, meslektaş koçluğu, öğrenmeye liderlik etmek, toplumsal liderlik ve geleceğe liderlik konulu eğitim seminerinde Müdürlere eğitim vermek üzere Öğretmen Akademi Vakfı Gönülleri Adnan Engin Mersinden Katıldı. Hoşseda Ebru Kaynar Denizli, Ömer Garan Eskişehir den katılırken, Öğretmen Akademisi Vakfı Gönülleri Eğitim Direktörü Arzu Atasoy katılım sağladı. 

Eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Öğretmen Akademisi Vakfı Gönülleri Eğitim Direktörü Arzu Atasoy; “Öğretmen Akademisi Vakfı 2008 den beri faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. Vakıf olarak hedefimiz öğretmenlerimizin ve ülkede eğitim sorumluluğu üstlenmiş bireylerin mesleki ve kişiler gelişimlerine destek verecek eğitim programları geliştirmek ve yaygınlaştırmaktır. Öğretmen Akademisi Vakfı bu hedef doğrultusunda çalışan tek sivil toplum kuruluşudur. 

 Öğretmen Akademisi Vakfı Kocaeli'ndeki eğitim yöneticilerine Yönelik düzenlenen Eğitim Yöneticisi Geliştirme programının 10 gün sürecektir. Bu program Kapsamında MEB 2023 Vizyon belgesini eğitim yöneticilerine yönelik yapılması planlanan çalışmalara Öğretmen Akademisi Vakfı olarak memnun olduğunu belirten, Arzu Atasoy; “bir okulunun başarısının yöneticinin Vizyonu, uygulama becerileri, ekibinin ve öğretmenin niteliğini arttırıcı çalışmalardır” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.