LASTİK İŞ
ismail

OKUL ÖNÜNDE BIÇAKLI KAVGA

05.10.2018 - 16:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL ÖNÜNDE BIÇAKLI KAVGA

Gölcük'te bir okulun önünde veliler arasında para yüzünden çıkan tartışmada bir kişi bıçaklandı

Olay, Aliınan bilgi ve iddiaya göre Donanma Mahallesi’nde bulunan bir okulun önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre okul çıkışında iki kadın veli arasında para mevzusu yüzünden tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle olaya velilerin kocaları da dahil oldu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.T. isimli veli bıçağını çekerek Ali Ö’ye saldırdı. Vücuduna aldığı bıçak darbesi sonucu yaralanan Ali Ö. olduğu yere yığıldı. Bu sırada Ali Ö.’nün yere düştüğünü gören vatandaşlar 112 acil yardım ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından yaralıya ilk yardım yapıldı. Yapılan müdahalenin ardından ambulans ile Gölcük Devlet Hastanesine sevk edilen Ali Ö. daha sonra İzmit SEKA Devlet Hastanesine nakledildi. Öte yandan bıçaklı saldırgan M.T. polis tarafından gözaltına alındı. Olay hakkındaki incelemeler devam ediyor.   
Gölcük'te bir okulun önünde veliler arasında para yüzünden çıkan tartışmada bir kişi bıçaklandı

Olay, Aliınan bilgi ve iddiaya göre Donanma Mahallesi’nde bulunan bir okulun önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre okul çıkışında iki kadın veli arasında para mevzusu yüzünden tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle olaya velilerin kocaları da dahil oldu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.T. isimli veli bıçağını çekerek Ali Ö’ye saldırdı. Vücuduna aldığı bıçak darbesi sonucu yaralanan Ali Ö. olduğu yere yığıldı.

Bu sırada Ali Ö.’nün yere düştüğünü gören vatandaşlar 112 acil yardım ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından yaralıya ilk yardım yapıldı. Yapılan müdahalenin ardından ambulans ile Gölcük Devlet Hastanesine sevk edilen Ali Ö. daha sonra İzmit SEKA Devlet Hastanesine nakledildi.

Öte yandan bıçaklı saldırgan M.T. polis tarafından gözaltına alındı. Olay hakkındaki incelemeler devam ediyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.