LASTİK İŞ

OKUL SAATLERİNDE ÖĞRENCİ ALINMAYACAK !

Eğitim 08.09.2017 - 09:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL SAATLERİNDE ÖĞRENCİ ALINMAYACAK !

İnternet kafelerin ders saatleri içerisinde öğrencileri içeri alması yasaklandı.

Okulların açılmasına sayılı günler kaldı. İçişleri Bakanlığı da okullarda alınacak önlemleri genelgeyle duyurdu. Gazete Habertürk'ten Helin Şahin'in haberine göre, okullarda; çocuk, asayiş, narkotik ve trafik birimlerinden ekipler bulunurken, kolluk kuvvetleri personelinden “Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi” tüm okullar için görevlendirilecek. İnternet ve elektronik oyun salonlarına ders saatlerinde öğrenci alınmayacak, ders saati dışında yaş sınırlamasına uyulacak.
İnternet kafelerin ders saatleri içerisinde öğrencileri içeri alması yasaklandı.

Okulların açılmasına sayılı günler kaldı. İçişleri Bakanlığı da okullarda alınacak önlemleri genelgeyle duyurdu.

Gazete Habertürk'ten Helin Şahin'in haberine göre, okullarda; çocuk, asayiş, narkotik ve trafik birimlerinden ekipler bulunurken, kolluk kuvvetleri personelinden “Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi” tüm okullar için görevlendirilecek.

İnternet ve elektronik oyun salonlarına ders saatlerinde öğrenci alınmayacak, ders saati dışında yaş sınırlamasına uyulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.