LASTİK İŞ
ismail

OKUL YARARINA KERMES DÜZENLEDİLER

Eğitim 07.12.2019 - 14:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL YARARINA KERMES DÜZENLEDİLER

Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi binasına 2019- 2020 eğitim ve öğretim döneminde taşınan Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi okul aile birliği tarafından okul yararına kermes düzenlediler.

İlçemizde eğitim hizmeti veren birçok eski okulumuz yıkılarak yerine yeni okul yapılırken, aynı zamanda yeni okullar yapımı gerçekleşti. Bu kapsamda Gölcük Saraylı Mevkiinde yeni okul yapıldı. Yeni okulun yapımı tamamlandıktan sonra Gölcük İhsaniye'de eğitim hizmeti veren Çakabey Anadolu Lisesi 2019 – 2020 eğitim ve öğreti yılının başlamadan önce yeni binaya taşınarak eğitim ve öğretim hizmetine başladı.  OKUL İÇİN KERMES Okulun yeni olması ve okulun var olan eksiklerinin giderilmesi için Okul Aile birliği başkanı Aysel Akman ile yönetimi çalışmalarını el birliği ile hızlandırdılar. Daha yeni açılan okulda birçok etkinlik yapan Çakabey Anadolu Lisesi önceki gün okul yararına bir etkinlik gerçekleştirdi. Okul aile birliği başkanı Aysel Akman; “okulumuzun yeni olmasından dolayı ihtiyaçlarımız var. Bu ihtiyaçlarımız gidermek için biz okul aile birliği olarak el birliği ile çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bizim çalışmalarımıza okulumuzun velilerinde çok destek alıyoruz. Bu kapsamda önceki gün okulumuza katkı sağlamak için okulumuzun binasında giyim, mefruşat, ve gıda kermesini açtık. Gün boyu açık olan kermesimizden gelen para okulumuzun bir eksiği gidermek için gerekli katkıyı sağladık. Kermesimiz velilerimiz tarafından büyük ilgi görmesi bizleri güçlendirdi. Okulumuzun yararı için okul aile birliği, velilerimiz, okul idaremiz ile birlikte uyumlu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim amacımız okulumuzda eğitin gören öğrencilerimiz daha iyi ve kaliteli eğitim almasını sağlamaktır” dedi. EKSİKLİKLERİMİZ VAR Teşekkür konuşmasını yapan Çakabey Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Uslu; “öncelikle okul aile birliği başkanımız Aysel Akman ve yönetimine gönülden teşekkür ederim. Bu değerli okul aile birliğimiz okulumuzun idaresi, okulumuzun velileri ile uyumlu bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Okulumuz yeni  ve güzel bir okuldur. Tabi ki her okulun olduğu gibi bizim okulunda bazı ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçları okulumuzun aile birliği başkanı ve yönetimi ile velilerimizle birlikte uyumlu çalışmaları bizlere her zaman güç veriyorlar. Biz eğitimciler olarak okulumuzun eğitim ve öğretim kalitesini yükseltmektir. Bizim bu çalışmalarımız her zaman en iyi şekilde devam ediyor. Bizler eğitim ve öğretim konusunda her zaman en iyisini yapmak için velilerimizle birlikte istişare ederek en iyi yolu izliyoruz” şeklinde konuştu. Fahri Haner   
Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi binasına 2019- 2020 eğitim ve öğretim döneminde taşınan Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi okul aile birliği tarafından okul yararına kermes düzenlediler.

İlçemizde eğitim hizmeti veren birçok eski okulumuz yıkılarak yerine yeni okul yapılırken, aynı zamanda yeni okullar yapımı gerçekleşti. Bu kapsamda Gölcük Saraylı Mevkiinde yeni okul yapıldı. Yeni okulun yapımı tamamlandıktan sonra Gölcük İhsaniye'de eğitim hizmeti veren Çakabey Anadolu Lisesi 2019 – 2020 eğitim ve öğreti yılının başlamadan önce yeni binaya taşınarak eğitim ve öğretim hizmetine başladı. 

OKUL İÇİN KERMES
Okulun yeni olması ve okulun var olan eksiklerinin giderilmesi için Okul Aile birliği başkanı Aysel Akman ile yönetimi çalışmalarını el birliği ile hızlandırdılar. Daha yeni açılan okulda birçok etkinlik yapan Çakabey Anadolu Lisesi önceki gün okul yararına bir etkinlik gerçekleştirdi.
Okul aile birliği başkanı Aysel Akman; “okulumuzun yeni olmasından dolayı ihtiyaçlarımız var. Bu ihtiyaçlarımız gidermek için biz okul aile birliği olarak el birliği ile çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bizim çalışmalarımıza okulumuzun velilerinde çok destek alıyoruz. Bu kapsamda önceki gün okulumuza katkı sağlamak için okulumuzun binasında giyim, mefruşat, ve gıda kermesini açtık. Gün boyu açık olan kermesimizden gelen para okulumuzun bir eksiği gidermek için gerekli katkıyı sağladık. Kermesimiz velilerimiz tarafından büyük ilgi görmesi bizleri güçlendirdi. Okulumuzun yararı için okul aile birliği, velilerimiz, okul idaremiz ile birlikte uyumlu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim amacımız okulumuzda eğitin gören öğrencilerimiz daha iyi ve kaliteli eğitim almasını sağlamaktır” dedi.

EKSİKLİKLERİMİZ VAR
Teşekkür konuşmasını yapan Çakabey Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Uslu; “öncelikle okul aile birliği başkanımız Aysel Akman ve yönetimine gönülden teşekkür ederim. Bu değerli okul aile birliğimiz okulumuzun idaresi, okulumuzun velileri ile uyumlu bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Okulumuz yeni  ve güzel bir okuldur. Tabi ki her okulun olduğu gibi bizim okulunda bazı ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçları okulumuzun aile birliği başkanı ve yönetimi ile velilerimizle birlikte uyumlu çalışmaları bizlere her zaman güç veriyorlar. Biz eğitimciler olarak okulumuzun eğitim ve öğretim kalitesini yükseltmektir. Bizim bu çalışmalarımız her zaman en iyi şekilde devam ediyor. Bizler eğitim ve öğretim konusunda her zaman en iyisini yapmak için velilerimizle birlikte istişare ederek en iyi yolu izliyoruz” şeklinde konuştu.
Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.