LASTİK İŞ
ismail

OKUL YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Eğitim 13.01.2018 - 12:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUL YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Cahit Külebi Ortaokulumuz bünyesinde inşaatı devam etmekte olan anaokulu inşaat çalışmalarını Kaymakam Mustafa Altıntaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yerinde inceledi.

Gölcük’e güzel yatırımlar yapılıyor Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Cahit Külebi Ortaokulu bünyesinde yapılan ana okulunun inşaatını inceledi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, , “Gölcük’te yapımı devam eden devlet yatırımları güzel bu çalışmaları yerinde inceleyip işler hakkında aldığımız bilgilerde doğrultusunda işlerin biran önce tamamlanması için gerekli çalışmaları hızlanması konusunda bizlerde gerekli temaslarımızı sürdüreceğiz, Gölcük’e yakışır eğitim yuvaların olması güzel Devlet olarak bizlerde bu yatırımların biran önce sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını istiyoruz”  dedi.  
Cahit Külebi Ortaokulumuz bünyesinde inşaatı devam etmekte olan anaokulu inşaat çalışmalarını Kaymakam Mustafa Altıntaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yerinde inceledi.

Gölcük’e güzel yatırımlar yapılıyor

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Cahit Külebi Ortaokulu bünyesinde yapılan ana okulunun inşaatını inceledi.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, , “Gölcük’te yapımı devam eden devlet yatırımları güzel bu çalışmaları yerinde inceleyip işler hakkında aldığımız bilgilerde doğrultusunda işlerin biran önce tamamlanması için gerekli çalışmaları hızlanması konusunda bizlerde gerekli temaslarımızı sürdüreceğiz, Gölcük’e yakışır eğitim yuvaların olması güzel Devlet olarak bizlerde bu yatırımların biran önce sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını istiyoruz”  dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.