LASTİK İŞ

OKULDA YANGIN PANİĞİ

Eğitim 27.12.2016 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKULDA YANGIN PANİĞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Temel Eğitim Merkezi (KOBİTEM) tarafından, Gölcük Dumlupınar Ortaokulu’nda, Öğretmenlere yönelik yangın eğitimi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Temel Eğitim Merkezi (KOBİTEM) tarafından, Gölcük Dumlupınar Ortaokulu’nda, Öğretmenlere yönelik yangın eğitimi verildi GERÇEK SANDILAR Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Temel Eğitim Merkezi (KOBİTEM) olası yangınlara karşı önlem alınması ve yangından korunmak için alınacak tedbirlerle ilgili Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulunda önce eğitim veriyor sonra tatbikatı yapıldı. ÖNCE ÖĞRETMENLERE EĞİTİM Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı Nihal Ünsal’ın önderliğinde eğitimler kapsamında, KOBİTEM yangın uzmanı Elif Zengin tarafından Gölcük Dumlupınar Ortaokulu toplantı salonunda, öğretmenlere yönelik ‘Yangın Güvenliği Temel Eğitim’ programı düzenlendi. Programa, okul öğretmenleri katıldı. YANBGIN SÖNDÜRÜLDÜ KOBİTEM yangın uzmanı Elif Zengin, yapmış olduğu sunumda, “Yangının ne kadar tehlikeli olduğunu hepimiz çok iyi biliriz. Öncelikle yangının çıkmaması için çok ama çok dikkatli olacağız. Çıkan yangında öncelikle kendimizi korumak için önlem almalıyız. Önlem aldıktan sonra yangının söndürülmesi için acil müdahale ederek, yangın söndürme tüpünü kullanacağız. Yangın söndürme tüpünü alevlerin olduğu bölgeye sıkarız. Tabi ki bu sırada ilk işimiz itfaiye ekiplerine yangın ihbarında bulunacağız. Gelecek olan itfaiye ekipleri yangına gerekli müdahaleyi yapacaklar” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Temel Eğitim Merkezi (KOBİTEM) tarafından, Gölcük Dumlupınar Ortaokulu’nda, Öğretmenlere yönelik yangın eğitimi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Temel Eğitim Merkezi (KOBİTEM) tarafından, Gölcük Dumlupınar Ortaokulu’nda, Öğretmenlere yönelik yangın eğitimi verildi

GERÇEK SANDILAR
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Temel Eğitim Merkezi (KOBİTEM) olası yangınlara karşı önlem alınması ve yangından korunmak için alınacak tedbirlerle ilgili Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulunda önce eğitim veriyor sonra tatbikatı yapıldı.

ÖNCE ÖĞRETMENLERE EĞİTİM
Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı Nihal Ünsal’ın önderliğinde eğitimler kapsamında, KOBİTEM yangın uzmanı Elif Zengin tarafından Gölcük Dumlupınar Ortaokulu toplantı salonunda, öğretmenlere yönelik ‘Yangın Güvenliği Temel Eğitim’ programı düzenlendi. Programa, okul öğretmenleri katıldı.

YANBGIN SÖNDÜRÜLDÜ
KOBİTEM yangın uzmanı Elif Zengin, yapmış olduğu sunumda, “Yangının ne kadar tehlikeli olduğunu hepimiz çok iyi biliriz. Öncelikle yangının çıkmaması için çok ama çok dikkatli olacağız. Çıkan yangında öncelikle kendimizi korumak için önlem almalıyız. Önlem aldıktan sonra yangının söndürülmesi için acil müdahale ederek, yangın söndürme tüpünü kullanacağız. Yangın söndürme tüpünü alevlerin olduğu bölgeye sıkarız. Tabi ki bu sırada ilk işimiz itfaiye ekiplerine yangın ihbarında bulunacağız. Gelecek olan itfaiye ekipleri yangına gerekli müdahaleyi yapacaklar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.