OKULLAR 1 GÜN DAHA TATİL !

09.01.2017 - 18:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKULLAR 1 GÜN DAHA TATİL !

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Kocaeli’de okullar 1 gün daha tatil ilan edildi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Kocaeli’de okullar 1 gün daha tatil ilan edildi. Olumsuz hava şartları nedeni ile okullar salı günüde tatil edildi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu sosyal paylaşım sitesi Twittir dan yaprığı açıklama da olumsuz hava koşullarından dolayı okulların 10.01.2017 salı günü de tatil edildiğini duyurdu. Erken saatlerde verilen kar öğrencileri sevindirdi. Okulların tatil edilmesinin ardından Güzeloğlu aynı açıklamasının devamında Engelli ve Hamile personellerinde idari izinli sayılacağını duyurdu.  Aynı zamanda valilikten basın kuruluşlarına gönderilen yazıda şöyle denildi   BASIN DUYURUSU Meteorolojik verilere göre olumsuz hava şartlarının ve buzlanmanın etkili olmaya devam edeceği öngörüldüğünden,İl genelinde anaokulları, ilk, orta, lise ve yaygın eğitim kurumlarında (Özel Rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime 10.01.2017 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür.   Aynı gün Kamu Kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna Saygı ile duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
Olumsuz hava koşulları nedeniyle Kocaeli’de okullar 1 gün daha tatil ilan edildi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Kocaeli’de okullar 1 gün daha tatil ilan edildi.

Olumsuz hava şartları nedeni ile okullar salı günüde tatil edildi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu sosyal paylaşım sitesi Twittir dan yaprığı açıklama da olumsuz hava koşullarından dolayı okulların 10.01.2017 salı günü de tatil edildiğini duyurdu.

Erken saatlerde verilen kar öğrencileri sevindirdi.

Okulların tatil edilmesinin ardından Güzeloğlu aynı açıklamasının devamında Engelli ve Hamile personellerinde idari izinli sayılacağını duyurdu.

 Aynı zamanda valilikten basın kuruluşlarına gönderilen yazıda şöyle denildi

 

BASIN DUYURUSU

Meteorolojik verilere göre olumsuz hava şartlarının ve buzlanmanın etkili olmaya devam edeceği öngörüldüğünden,İl genelinde anaokulları, ilk, orta, lise ve yaygın eğitim

kurumlarında (Özel Rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime 10.01.2017 Salı

günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür.

 

Aynı gün Kamu Kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli

sayılacaktır.

Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.

KOCAELİ VALİLİĞİ

valibey

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.