LASTİK İŞ
ismail

OKULLAR TATİL

Eğitim 29.12.2016 - 15:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKULLAR TATİL

Yoğun kar yağışı sebebiyle il genelinde tüm okullar bir günlüğüne kar tatiline girdi.

Kocaeli genelinde kar yağışı hızla devam ederken yarın da kar yağışının artarak devam edeceği bildirildi. Kocaeli'deki tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi. Ayrıca Rehabilistasyon Merkezleri bir gün kamu kurumunda çalışan bulunan, hamile ve engelli için bir günlük izin uygulanacak.Yoğun kar yağışı KOÜ'de de eğitime engel oldu. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Fakültesi'nde bulunan iki fakültede eğitime 1 günlüğüne ara verildi. Açıklama üniversitenin web sitesinde yer aldı. Paylaşılan yazıda, "Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Yabacı Diller Yüksekokulu'nun İkinci Öğretimine hava muhalefeti nedeniyle bir gün (29 Aralık 2016) ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi.   Vali Güzeloğlu tatil haberini Twitter'dan böyle verdi: Sevgili Öğrenciler,30 Aralık 2016 Cuma günü yoğun kar yağışı ve buzlanma beklendiğinden eğitime bir gün ara verilmiştir.İyi tatiller..
Yoğun kar yağışı sebebiyle il genelinde tüm okullar bir günlüğüne kar tatiline girdi.

Kocaeli genelinde kar yağışı hızla devam ederken yarın da kar yağışının artarak devam edeceği bildirildi. Kocaeli'deki tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi. Ayrıca Rehabilistasyon Merkezleri bir gün kamu kurumunda çalışan bulunan, hamile ve engelli için bir günlük izin uygulanacak.Yoğun kar yağışı KOÜ'de de eğitime engel oldu. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Fakültesi'nde bulunan iki fakültede eğitime 1 günlüğüne ara verildi. Açıklama üniversitenin web sitesinde yer aldı. Paylaşılan yazıda, "Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Yabacı Diller Yüksekokulu'nun İkinci Öğretimine hava muhalefeti nedeniyle bir gün (29 Aralık 2016) ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

 

Vali Güzeloğlu tatil haberini Twitter'dan böyle verdi:

Sevgili Öğrenciler,30 Aralık 2016 Cuma günü yoğun kar yağışı ve buzlanma beklendiğinden eğitime bir gün ara verilmiştir.İyi tatiller..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.