LASTİK İŞ
ismail

OKULLAR YENİLENİYOR

Eğitim 04.09.2018 - 18:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKULLAR YENİLENİYOR

İlçemizde bulunan birçok okulun eğitime yetersiz kalması sonucunda bu okullar yıkılarak yerine yeni okullar yapılırken birçok okul ise yeniden yapılarak hizmete girdi. Bu kapsamda halen inşaatı devam eden 3 okul yapımı tamamlama aşamasına gelerek, kimi okul Eylül ayı sonrasında geçici teslimi yapılacaktır. Ulaşlı'da bulunan Gölcük Anadolu Lisesi yapımı tamamlanarak geçici teslimi bu hafta içerisinde gerçekleşecek.

Gölcük'te yeni yapılan okulların 12 tanesi hizmete girerken 13. Okul ise Ulaşlı'da yapımı tamamlanan Gölcük Anadolu Lisesi geçici teslimi bu haftada yapılacaktır. İlçemizde bulunan birçok okulun eğitime yetersiz kalması sonucunda bu okullar yıkılarak yerine yeni okullar yapılırken birçok okul ise yeniden yapılarak hizmete girdi. Bu kapsamda halen inşaatı devam eden 3 okul yapımı tamamlama aşamasına gelerek, kimi okul Eylül ayı sonrasında geçici teslimi yapılacaktır. Ulaşlı'da bulunan Gölcük Anadolu Lisesi yapımı tamamlanarak geçici teslimi bu hafta içerisinde gerçekleşecek. Bu 3 okuldan Gölcük Anadolu Lisesi 2018- 2019 eğitim ve öğretime yetişerek hizmete girecek. Diğer 2 okullarımızdan Gölcük Piyale Paşa İlkokulu ve Gölcük Cumhuriyet İlkokulu 2018- 2019 eğitim ve öğretimin ikinci döneminde hizmete girecek.  OKULLARIMIZ YENİLENDİ Yapımı devam eden okul inşaatlarını gezen ve çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek yaptığı açıklamada şunları söyledi. Şube Müdürü Şimşek; “ilçemizde birçok okulumuz yeni yapılarak hizmete girdi. Bu okullarımız ise Kavaklı mahallesinde bulunan Şehit Onbaşı Adem Başoğlu orta okulu, KSO Gölcük Dumlupınar ortaokulu, Gölcük Pirireis İlkokulu, Kocatepe ortaokulu, Cengiz Topel İlkokulu, Gölcük Çiftlik ilkokulu, Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu, Gölcük Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gölcük İmam Hatip Ortaokulu, Gölcük İzzet Emir İmam Hatip Ortaokulu, Gölcük 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gölcük Tersane ilkokulu gibi okullarımız şu anda en iyi yapılmış ve hizmet veriyor. Bu hizmete ilk olarak Ulaşlı'da bulunan Gölcük Anadolu Lisesi bu eğitim ve öğretimde hizmete girecek. Gölcük Piyale Paşa İlkokulu ve Gölcük Cumhuriyet İlkokulu ise eğitim öğretimin ikinci yarısında hizmete girecektir. Aynı zamanda projesi tamamlanmış iki okulumuzda ihale aşamasına gelindi. Yakın zamanda ihale edilerek okul inşaatına başlanacaktır. Bu okullarımızdan biri Gölcük Fidanlık İlkokulu yıkılarak yeni yapılacaktır. İkinci okulumuz ise Gölcük Şirinköy Mahallesi Kazıklı kervan Saray Kültür Merkezi arka tarafında yeni okul yapılacaktır. Öğrencilerimizin en iyi eğitimi alabilmesi için biz milli eğitim camiası olarak en iyi şekilde çalışma gayretlerimizi sürdüreceğiz” dedi. Fahri Haner   
İlçemizde bulunan birçok okulun eğitime yetersiz kalması sonucunda bu okullar yıkılarak yerine yeni okullar yapılırken birçok okul ise yeniden yapılarak hizmete girdi. Bu kapsamda halen inşaatı devam eden 3 okul yapımı tamamlama aşamasına gelerek, kimi okul Eylül ayı sonrasında geçici teslimi yapılacaktır. Ulaşlı'da bulunan Gölcük Anadolu Lisesi yapımı tamamlanarak geçici teslimi bu hafta içerisinde gerçekleşecek.

Gölcük'te yeni yapılan okulların 12 tanesi hizmete girerken 13. Okul ise Ulaşlı'da yapımı tamamlanan Gölcük Anadolu Lisesi geçici teslimi bu haftada yapılacaktır.

İlçemizde bulunan birçok okulun eğitime yetersiz kalması sonucunda bu okullar yıkılarak yerine yeni okullar yapılırken birçok okul ise yeniden yapılarak hizmete girdi. Bu kapsamda halen inşaatı devam eden 3 okul yapımı tamamlama aşamasına gelerek, kimi okul Eylül ayı sonrasında geçici teslimi yapılacaktır. Ulaşlı'da bulunan Gölcük Anadolu Lisesi yapımı tamamlanarak geçici teslimi bu hafta içerisinde gerçekleşecek. Bu 3 okuldan Gölcük Anadolu Lisesi 2018- 2019 eğitim ve öğretime yetişerek hizmete girecek. Diğer 2 okullarımızdan Gölcük Piyale Paşa İlkokulu ve Gölcük Cumhuriyet İlkokulu 2018- 2019 eğitim ve öğretimin ikinci döneminde hizmete girecek. 

OKULLARIMIZ YENİLENDİ
Yapımı devam eden okul inşaatlarını gezen ve çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek yaptığı açıklamada şunları söyledi. Şube Müdürü Şimşek; “ilçemizde birçok okulumuz yeni yapılarak hizmete girdi. Bu okullarımız ise Kavaklı mahallesinde bulunan Şehit Onbaşı Adem Başoğlu orta okulu, KSO Gölcük Dumlupınar ortaokulu, Gölcük Pirireis İlkokulu, Kocatepe ortaokulu, Cengiz Topel İlkokulu, Gölcük Çiftlik ilkokulu, Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu, Gölcük Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gölcük İmam Hatip Ortaokulu, Gölcük İzzet Emir İmam Hatip Ortaokulu, Gölcük 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gölcük Tersane ilkokulu gibi okullarımız şu anda en iyi yapılmış ve hizmet veriyor. Bu hizmete ilk olarak Ulaşlı'da bulunan Gölcük Anadolu Lisesi bu eğitim ve öğretimde hizmete girecek. Gölcük Piyale Paşa İlkokulu ve Gölcük Cumhuriyet İlkokulu ise eğitim öğretimin ikinci yarısında hizmete girecektir. Aynı zamanda projesi tamamlanmış iki okulumuzda ihale aşamasına gelindi. Yakın zamanda ihale edilerek okul inşaatına başlanacaktır. Bu okullarımızdan biri Gölcük Fidanlık İlkokulu yıkılarak yeni yapılacaktır. İkinci okulumuz ise Gölcük Şirinköy Mahallesi Kazıklı kervan Saray Kültür Merkezi arka tarafında yeni okul yapılacaktır. Öğrencilerimizin en iyi eğitimi alabilmesi için biz milli eğitim camiası olarak en iyi şekilde çalışma gayretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Fahri Haner
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.