LASTİK İŞ

OKULLAR YENİLENİYOR

Eğitim 05.10.2020 - 14:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

OKULLAR YENİLENİYOR

Gölcük’te eskiyen ve eğitime yetersiz gelen birçok okul yıkılarak yeniden yapıldı. Bu kapsamda 40 yıllık olan Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geçtiğimiz yaz ayında onarılarak tamamen yenilendi.

Gölcük’te bulunan birçok okullar eğitime yetersiz kalması aynı zamanda eskimiz okulları yıkılarak yerine yeni okullar yapıldı. Aynı zamanda birçok okulda baştanbaşa onarımları yapılarak yenilendi. Bu kapsamda 40 yıl önce Gölcük Kavaklı Mahallesi Adnan Menderes bulvarında yapılan Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu, eskimesiyle birlikte eğitime yetersiz hale geldi. İl milli eğitim müdürlüğünün girişimi ile geçen yaz aynıda okulun yenilenmesi için onarımına karar verildi. Verilen kararın ardından okulların tatil olmasıyla birlikte okulun onarımı için ihalesi yapılarak bir firma tarafından okul onarımına başlandı. Baştanbaşa onarılan okul tamamıyla yenilendi.   Okul onarımı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert; “Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulumuz onarımdan sonra yenilenerek daha konforlu ve modern hale geldi. Hepimizin bildiği gibi Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulumuz 40 yıl önce yapıldı. Yaşanan doğa şartları ve hayli zamanında geçmesi okulumuz çok eskimişti. Bu nedenle il Milli Eğitim Müdürlüğümüze okulun yenilenmesi için talepte bulunduk. İlimizden gelen görevlilerimiz okulumuzun onarımı için kararı onayladılar. Onaydan sonra okulumuzun onarım ihalesi yapılarak onarımına başlatıldı. onarım tamamlanmasıyla birlikte okulumuz yenilenerek modern ve konforlu bir hale geldi. Okulumu 2020-2021 eğitim ve öğretime hazırlandı. Sadece bir çevre düzenlemesi kaldı. Oda yaklaşık bir hafta içerisinde tamamlanacak” dedi.   Fahri Haner  
Gölcük’te eskiyen ve eğitime yetersiz gelen birçok okul yıkılarak yeniden yapıldı. Bu kapsamda 40 yıllık olan Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geçtiğimiz yaz ayında onarılarak tamamen yenilendi.

Gölcük’te bulunan birçok okullar eğitime yetersiz kalması aynı zamanda eskimiz okulları yıkılarak yerine yeni okullar yapıldı. Aynı zamanda birçok okulda baştanbaşa onarımları yapılarak yenilendi. Bu kapsamda 40 yıl önce Gölcük Kavaklı Mahallesi Adnan Menderes bulvarında yapılan Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu, eskimesiyle birlikte eğitime yetersiz hale geldi. İl milli eğitim müdürlüğünün girişimi ile geçen yaz aynıda okulun yenilenmesi için onarımına karar verildi. Verilen kararın ardından okulların tatil olmasıyla birlikte okulun onarımı için ihalesi yapılarak bir firma tarafından okul onarımına başlandı. Baştanbaşa onarılan okul tamamıyla yenilendi.

 

Okul onarımı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert; “Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulumuz onarımdan sonra yenilenerek daha konforlu ve modern hale geldi. Hepimizin bildiği gibi Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulumuz 40 yıl önce yapıldı. Yaşanan doğa şartları ve hayli zamanında geçmesi okulumuz çok eskimişti. Bu nedenle il Milli Eğitim Müdürlüğümüze okulun yenilenmesi için talepte bulunduk. İlimizden gelen görevlilerimiz okulumuzun onarımı için kararı onayladılar. Onaydan sonra okulumuzun onarım ihalesi yapılarak onarımına başlatıldı. onarım tamamlanmasıyla birlikte okulumuz yenilenerek modern ve konforlu bir hale geldi. Okulumu 2020-2021 eğitim ve öğretime hazırlandı. Sadece bir çevre düzenlemesi kaldı. Oda yaklaşık bir hafta içerisinde tamamlanacak” dedi.

 

Fahri Haner

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.