LASTİK İŞ

OKULLAR YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

Eğitim 18.12.2018 - 09:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKULLAR YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

İlçemizde bulunan birçok okulun eğitime yetersiz kalması sonucunda bu okullar yıkılarak yerine yeni okullar yapılırken birçok okul ise yeniden yapılarak hizmete girdi. Yeni inşaatı tamamlanan Gölcük Cumhuriyet İlkokulu geçici teslimi önümüzdeki günlerde yapılarak 2018- 2019 eğitim öğretimin ikinci yarısında hizmete girecektir.

Yeni inşaatı tamamlanan Gölcük Cumhuriyet İlkokulu geçici teslimi önümüzdeki günlerde yapılarak 2018- 2019 eğitim öğretimin ikinci yarısında hizmete girecektir.   İlçemizde bulunan birçok okulun eğitime yetersiz kalması sonucunda bu okullar yıkılarak yerine yeni okullar yapılırken birçok okul ise yeniden yapılarak hizmete girdi. Bu kapsamda halen inşaatı devam eden 3 okul inşaat yapımı devam ederken, birçok okulumuzda Eylül ayında geçici teslimi yapıldı hizmete girdi. Gölcük Fidanlık İlkokulu projesi ihale oldu. Önümüzdeki aylarda yapımına başlanacak. Saraylıda yapılan Kız Meslek Anadolu Lisesi Okulu inşaatı yüklenici firmadan kaynaklanan aksamalardan dolayı yarıda kaldı. Bu okulun yapımı tamamlanması için ocak ayında ihalesi yapılacaktır. Aynı dönemde inşaatı devam eden Gölcük Piyale Paşa İlkokulu yapımın tamamlanarak 2018- 2019 eğitim ve öğretime hizmete girdi.  Yapımı devam eden Gölcük Cumhuriyet İlkokulu ise inşaatı tamamlandı. Okulun içi ve dışındaki temizliklerin tamamlanmasının ardından önümüzde ki günlerde geçici teslimi yapılması planlanıyor. Okul geçici teslimatı ile ilgili bilgi veren Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek; “ilçemizde birçok okulumuz yeni yapılarak hizmete girdi. Halende inşaatı devam eden okullarımız var. Bu kullarımızdan Fidanlık İlkokulumuz ihalesi yapıldı. Saraylı Kız Meslek Anadolu Lisesi yarıda kaldı. Onunda bu ocak ayında ihalesi yapılarak yapımına başlanacaktır. Cumhuriyet ilkokulu ise inşaatı tamamen bitti. Okulun sadece temizliği kaldı. Yapılan okul temizliğinin ardından sonra önümüzdeki günlerde geçici teslimi yapılacaktır. Okulumuz 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılının 2 döneminde hizmete girecektir. İlçemiz eğitim konusunda birçok okulumuz yeniden yapılması çok iyi oldu. Öğrencilerimiz modern ve konforlu okullarımızda eğitim görüyorlar” dedi. Fahri Haner    
İlçemizde bulunan birçok okulun eğitime yetersiz kalması sonucunda bu okullar yıkılarak yerine yeni okullar yapılırken birçok okul ise yeniden yapılarak hizmete girdi. Yeni inşaatı tamamlanan Gölcük Cumhuriyet İlkokulu geçici teslimi önümüzdeki günlerde yapılarak 2018- 2019 eğitim öğretimin ikinci yarısında hizmete girecektir.

Yeni inşaatı tamamlanan Gölcük Cumhuriyet İlkokulu geçici teslimi önümüzdeki günlerde yapılarak 2018- 2019 eğitim öğretimin ikinci yarısında hizmete girecektir.  

İlçemizde bulunan birçok okulun eğitime yetersiz kalması sonucunda bu okullar yıkılarak yerine yeni okullar yapılırken birçok okul ise yeniden yapılarak hizmete girdi. Bu kapsamda halen inşaatı devam eden 3 okul inşaat yapımı devam ederken, birçok okulumuzda Eylül ayında geçici teslimi yapıldı hizmete girdi. Gölcük Fidanlık İlkokulu projesi ihale oldu. Önümüzdeki aylarda yapımına başlanacak. Saraylıda yapılan Kız Meslek Anadolu Lisesi Okulu inşaatı yüklenici firmadan kaynaklanan aksamalardan dolayı yarıda kaldı. Bu okulun yapımı tamamlanması için ocak ayında ihalesi yapılacaktır. Aynı dönemde inşaatı devam eden Gölcük Piyale Paşa İlkokulu yapımın tamamlanarak 2018- 2019 eğitim ve öğretime hizmete girdi. 

Yapımı devam eden Gölcük Cumhuriyet İlkokulu ise inşaatı tamamlandı. Okulun içi ve dışındaki temizliklerin tamamlanmasının ardından önümüzde ki günlerde geçici teslimi yapılması planlanıyor. Okul geçici teslimatı ile ilgili bilgi veren Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek; “ilçemizde birçok okulumuz yeni yapılarak hizmete girdi. Halende inşaatı devam eden okullarımız var. Bu kullarımızdan Fidanlık İlkokulumuz ihalesi yapıldı. Saraylı Kız Meslek Anadolu Lisesi yarıda kaldı. Onunda bu ocak ayında ihalesi yapılarak yapımına başlanacaktır. Cumhuriyet ilkokulu ise inşaatı tamamen bitti. Okulun sadece temizliği kaldı. Yapılan okul temizliğinin ardından sonra önümüzdeki günlerde geçici teslimi yapılacaktır. Okulumuz 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılının 2 döneminde hizmete girecektir. İlçemiz eğitim konusunda birçok okulumuz yeniden yapılması çok iyi oldu. Öğrencilerimiz modern ve konforlu okullarımızda eğitim görüyorlar” dedi.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.