LASTİK İŞ

OKULLARA GERİ DÖNÜŞÜM KUTULARI

Eğitim 05.10.2017 - 10:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKULLARA GERİ DÖNÜŞÜM KUTULARI

Hani bir Atasözü vardır, “Temizlik İmandan Gelir” diye. İşte Gölcük Belediyesi de, bu Atasözü misali, çocuklara ve özellikle öğrencilere bu bilinci aşılamak maksadıyla, yeni bir proje başlattı. Bu projenin adı, okullara dağıtılan, geri dönüşüm kutuları. Bu anlamda, Gölcük Belediyesi Geri Dönüşüm Kutularını Okullara Dağıttı. Allah razı olsun. Çok da hayırlı bir iş yapmış.  Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük'te bulunan okullara sosyal sorumluluk adı altında atık pil, kullanılmış yağ ve kağıtların geri dönüşüme çevirmek adına geri dönüşüm kutuları dağıttı. Gölcük Belediyesi  Sosyal sorumluluk adı altında başlattığı projede, okulların ve Belediye binasına atık pil, kullanılmış yağ ve kağıtlarımızı geri dönüşüme çevirmek adına toplama kutuları bıraktı.  1 adet atık pilin 4 metrekarelik toprağı, 1 litre bitkisel yağın 1 milyon litre yeraltı suyunu kirletmekte olduğuna bakılıra, yapılan iş gerçekten çok yararlı. Ambalaj atıklarının birçoğu da, doğada binlerce yıl sonra yok oluyor.  Yeni Gölcük Gazetesi olarak, geri dönüşüme bu kadar önem verdikleri ve yatırım yaptığı için, Gölcük Belediyesini tebrik ediyoruz. 

Hani bir Atasözü vardır, “Temizlik İmandan Gelir” diye. İşte Gölcük Belediyesi de, bu Atasözü misali, çocuklara ve özellikle öğrencilere bu bilinci aşılamak maksadıyla, yeni bir proje başlattı. Bu projenin adı, okullara dağıtılan, geri dönüşüm kutuları. Bu anlamda, Gölcük Belediyesi Geri Dönüşüm Kutularını Okullara Dağıttı. Allah razı olsun. Çok da hayırlı bir iş yapmış. 
Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük'te bulunan okullara sosyal sorumluluk adı altında atık pil, kullanılmış yağ ve kağıtların geri dönüşüme çevirmek adına geri dönüşüm kutuları dağıttı.
Gölcük Belediyesi  Sosyal sorumluluk adı altında başlattığı projede, okulların ve Belediye binasına atık pil, kullanılmış yağ ve kağıtlarımızı geri dönüşüme çevirmek adına toplama kutuları bıraktı. 
1 adet atık pilin 4 metrekarelik toprağı, 1 litre bitkisel yağın 1 milyon litre yeraltı suyunu kirletmekte olduğuna bakılıra, yapılan iş gerçekten çok yararlı. Ambalaj atıklarının birçoğu da, doğada binlerce yıl sonra yok oluyor. 
Yeni Gölcük Gazetesi olarak, geri dönüşüme bu kadar önem verdikleri ve yatırım yaptığı için, Gölcük Belediyesini tebrik ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.