LASTİK İŞ
ismail

OKULUM TEMİZ BELGESİ ALDILAR

Eğitim 23.11.2020 - 14:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

OKULUM TEMİZ BELGESİ ALDILAR

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla yürürlüğe giren "Okulum Temiz" belgelendirme programı uygulandı. "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen tüm faaliyetlerin, eylem planlarının, talimatların, eğitimlerin vb. işlemlerin tam olarak yerine getirilmesi, soru listesinde belirtilen şartların tamamlanmış olması gereklerini yerine getiren 10 okulumuza bugün Çakabey Anadolu Lisesinde düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi. "Okulum  Temiz" Belgelendirme Törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz KARABULUT, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Caferi Tayyar MERT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Abdülhalik KÖSE ve Okul Müdürleri katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, Kaymakam Cengiz KARABULUT''un Okul Müdürlerimize "Okulum Temiz Belgesi" takdimi ardından sona erdi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla yürürlüğe giren "Okulum Temiz" belgelendirme programı uygulandı.
"Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen tüm faaliyetlerin, eylem planlarının, talimatların, eğitimlerin vb. işlemlerin tam olarak yerine getirilmesi, soru listesinde belirtilen şartların tamamlanmış olması gereklerini yerine getiren 10 okulumuza bugün Çakabey Anadolu Lisesinde düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi.
"Okulum  Temiz" Belgelendirme Törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz KARABULUT, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Caferi Tayyar MERT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Abdülhalik KÖSE ve Okul Müdürleri katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, Kaymakam Cengiz KARABULUT''un Okul Müdürlerimize "Okulum Temiz Belgesi" takdimi ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.