LASTİK İŞ
ismail

OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

Eğitim 24.09.2019 - 17:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

Gölcük Rotterdam İlkokulu Bahçesi’nde gerçekleştirilen ‘İlköğretim Haftası’ programı velilerce büyük beğeni topladı. Öğrencilerin sahnedeki performansları göz doldurdu.

Programa katılım sağlayan Gölcük Rotterdam İlkokulu Müdürü Kadir Sonugelen, açılış konuşmasında şunları ifade etti: ‘’Yeni eğitim öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. İnşallah gelecekleri ve bahtları açık olur’’ dedi. Müdür Sonugelen, ayrıca Gazileri de unutmayarak, ’19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle vatanımızın bağımsızlığı uğuruna savaşmış tüm şehit ve Gazilerimizi yad ediyor, vefat eden Gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise ömür boyu huzur, mutluluk ve sağlık diliyorum’ dedi. 2-B Sınıfı Öğrencisi Saadet Sena Karakoç gösterisiyle büyüledi Okuma Bayramı etkinliği 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler ve söylenen şarkılar ile devam etti. Sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim gören 2-B Sınıfı Öğrencisi Saadet Sena Karakoç, ‘Bebeklikten Yaşlılığa ve Şimdi Desler Katmer Katmer’ adlı gösteride çok güzel performans sergiledi. Öğrencilerin sahnede göz dolduran performansları izleyiciler tarafından kamera ve cep telefonu ile adeta ölümsüzleştirildi.
Gölcük Rotterdam İlkokulu Bahçesi’nde gerçekleştirilen ‘İlköğretim Haftası’ programı velilerce büyük beğeni topladı. Öğrencilerin sahnedeki performansları göz doldurdu.

Programa katılım sağlayan Gölcük Rotterdam İlkokulu Müdürü Kadir Sonugelen, açılış konuşmasında şunları ifade etti: ‘’Yeni eğitim öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. İnşallah gelecekleri ve bahtları açık olur’’ dedi. Müdür Sonugelen, ayrıca Gazileri de unutmayarak, ’19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle vatanımızın bağımsızlığı uğuruna savaşmış tüm şehit ve Gazilerimizi yad ediyor, vefat eden Gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise ömür boyu huzur, mutluluk ve sağlık diliyorum’ dedi.

2-B Sınıfı Öğrencisi Saadet Sena Karakoç gösterisiyle büyüledi
Okuma Bayramı etkinliği 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler ve söylenen şarkılar ile devam etti. Sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim gören 2-B Sınıfı Öğrencisi Saadet Sena Karakoç, ‘Bebeklikten Yaşlılığa ve Şimdi Desler Katmer Katmer’ adlı gösteride çok güzel performans sergiledi. Öğrencilerin sahnede göz dolduran performansları izleyiciler tarafından kamera ve cep telefonu ile adeta ölümsüzleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.