LASTİK İŞ

OKUMA DA BAŞARILIYIZ

Eğitim 29.03.2017 - 09:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OKUMA DA BAŞARILIYIZ

Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölcük'te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında Hızlı Okuma ve Anlama eğitimi ile öğrenciler hızlı okumayı öğreniyor.

Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölcük'te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında Hızlı Okuma ve Anlama eğitimi ile öğrencilerin mevcut okuma potansiyellerini en az iki kat arttırarak okudukları metinleri anlama oranlarını arttırırken beyin ve göz arasındaki muazzam ilişki hakkında bilgi sahibi olmaları ve bu ilişkiden bilinçli olarak faydalanmalarını amaçlanmaktadır.  2014-2015 Eğitim Öğretim yılında ilçemiz okullarında öğrenim gören istekli öğrenciler ile başlanan eğitimler, 2016-2017 eğitim öğretim yılında da aynı şekilde öğrencilere uygulanmaya devam edilmektedir.  Eğitmen Erdoğan Akıntürk tarafından verilen Hızlı okuma ve Anlama Eğitimi Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulunda cumartesi günleri 3 hafta boyunca devam edecek.  Başkan Mehmet Ellibeş Öğrencilere Hediye Seti Verdi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okul müdürü Halit Erdoğan, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Müdürü E. Fatih Bayram ve İlçe MEM Spor Koordinatörü Hüseyin Seyhan tarafından ziyaret edilen  Öğrencilere Gölcük Belediyesinin hediyesi olan Hızlı Okuma ve Anlama Seti verildi.     
Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölcük'te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında Hızlı Okuma ve Anlama eğitimi ile öğrenciler hızlı okumayı öğreniyor.

Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölcük'te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında Hızlı Okuma ve Anlama eğitimi ile öğrencilerin mevcut okuma potansiyellerini en az iki kat arttırarak okudukları metinleri anlama oranlarını arttırırken beyin ve göz arasındaki muazzam ilişki hakkında bilgi sahibi olmaları ve bu ilişkiden bilinçli olarak faydalanmalarını amaçlanmaktadır. 
2014-2015 Eğitim Öğretim yılında ilçemiz okullarında öğrenim gören istekli öğrenciler ile başlanan eğitimler, 2016-2017 eğitim öğretim yılında da aynı şekilde öğrencilere uygulanmaya devam edilmektedir. 
Eğitmen Erdoğan Akıntürk tarafından verilen Hızlı okuma ve Anlama Eğitimi Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulunda cumartesi günleri 3 hafta boyunca devam edecek. 
Başkan Mehmet Ellibeş Öğrencilere Hediye Seti Verdi
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okul müdürü Halit Erdoğan, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Müdürü E. Fatih Bayram ve İlçe MEM Spor Koordinatörü Hüseyin Seyhan tarafından ziyaret edilen 
Öğrencilere Gölcük Belediyesinin hediyesi olan Hızlı Okuma ve Anlama Seti verildi.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.