LASTİK İŞ
ismail

OKUMA YAZMA KURSLARI BAŞLADI

Eğitim 23.09.2020 - 13:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

OKUMA YAZMA KURSLARI BAŞLADI

2020- 2021 eğitim ve öğretimin başlamasıyla Gölcük Halk Eğitim Merkezinde kurslar açılmaya başladı. Bu kapsamda Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde ilk olarak okuma yazma kursu açıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim ve öğretimin başlamasıyla birlikte Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde kurslar açılmaya başladı. İlk olarak okuma yazma kursu Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü binasında açıldı. Kurs öğretmeni Adile Özçelik tarafından okuma yazma bilmeyen kursiyere okuma yazma öğretimine başladı.   Kurslarla ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “her yıl eğittim ve öğretimin başlamasıyla Halk Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ilçemizin bazı noktalarında kurslar açıyoruz. Bu yılda ilk okuma yazma kursumuz merkez binamızda açtık. Ardından bilgisayar kursu, Hijyen kursu ve maske dikim kurslarımızı açtık. Tabi ki pandemi dönemi olmasından dolayı gerekli kurallara uygun olarak bu çalışmalarımız yapıyoruz. Okuma yazma kursu için tek bir kişi müracaat olursa dahi öğretmen atıyoruz. Diğer kurslarımız için en az 15 kişi müracaatı yapıldıktan sonra kursu açarak usta öğretici atıyoruz. Şuanda merkezi binamızda kurslarımız başladı” dedi.   Fahri Haner   
2020- 2021 eğitim ve öğretimin başlamasıyla Gölcük Halk Eğitim Merkezinde kurslar açılmaya başladı. Bu kapsamda Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde ilk olarak okuma yazma kursu açıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim ve öğretimin başlamasıyla birlikte Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde kurslar açılmaya başladı. İlk olarak okuma yazma kursu Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü binasında açıldı. Kurs öğretmeni Adile Özçelik tarafından okuma yazma bilmeyen kursiyere okuma yazma öğretimine başladı.

 

Kurslarla ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “her yıl eğittim ve öğretimin başlamasıyla Halk Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ilçemizin bazı noktalarında kurslar açıyoruz. Bu yılda ilk okuma yazma kursumuz merkez binamızda açtık. Ardından bilgisayar kursu, Hijyen kursu ve maske dikim kurslarımızı açtık. Tabi ki pandemi dönemi olmasından dolayı gerekli kurallara uygun olarak bu çalışmalarımız yapıyoruz. Okuma yazma kursu için tek bir kişi müracaat olursa dahi öğretmen atıyoruz. Diğer kurslarımız için en az 15 kişi müracaatı yapıldıktan sonra kursu açarak usta öğretici atıyoruz. Şuanda merkezi binamızda kurslarımız başladı” dedi.

 

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.