OKUMAYAN KALMASIN

Eğitim 28.09.2016 - 15:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

OKUMAYAN KALMASIN

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz Arvas'ı makamında ziyaret etti. Başkan Denlikol, geçtiğimiz yıl başlattıkları okuma yazma kursuna bu yılda devam edeceklerinin müjdesini verdi.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz Arvas'ı makamında ziyaret etti. Başkan Denlikol, geçtiğimiz yıl başlattıkları okuma yazma kursuna bu yılda devam edeceklerinin müjdesini verdi. OKUMAYAN  KALMASIN Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas'ı ziyaret etti. Başkan Denlikol ve Yönetimine ziyaretten ötürü teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, ziyaretten Platform üyeleri ile sohbet etti.  Başkan Denlikol “Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak Kadın Kollarımızla birlikte seri ziyaretlerde bulunduk. İlk önce İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ercan Gülsuyu makamında ziyaret ederek 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının hayırlı olmasını diledik. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas'a gerçekleştirdik. Gecen dönemde başlattığımız okuma yazma kursuna bu yıl da devam etme kararı aldık. Kadın kollarımızın yaptığı çalışmalar sonucunda iletişime geçilen ve ikna edilen kişilerin doldurdukları formlarını teslim ettik. İnşallah yeni dönemde Donanma ilkokulunda kurs açılacak”dedi.
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz Arvas'ı makamında ziyaret etti. Başkan Denlikol, geçtiğimiz yıl başlattıkları okuma yazma kursuna bu yılda devam edeceklerinin müjdesini verdi.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz Arvas'ı makamında ziyaret etti. Başkan Denlikol, geçtiğimiz yıl başlattıkları okuma yazma kursuna bu yılda devam edeceklerinin müjdesini verdi.
OKUMAYAN  KALMASIN
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas'ı ziyaret etti. Başkan Denlikol ve Yönetimine ziyaretten ötürü teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, ziyaretten Platform üyeleri ile sohbet etti. 
Başkan Denlikol “Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak Kadın Kollarımızla birlikte seri ziyaretlerde bulunduk. İlk önce İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ercan Gülsuyu makamında ziyaret ederek 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının hayırlı olmasını diledik. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas'a gerçekleştirdik. Gecen dönemde başlattığımız okuma yazma kursuna bu yıl da devam etme kararı aldık. Kadın kollarımızın yaptığı çalışmalar sonucunda iletişime geçilen ve ikna edilen kişilerin doldurdukları formlarını teslim ettik. İnşallah yeni dönemde Donanma ilkokulunda kurs açılacak”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.