OLAY TV KAPANDI !

Gündem 26.12.2020 - 08:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

OLAY TV KAPANDI !

Olay TV, 26 gün süren yayın hayatından sonra kapandı. 180'den fazla emekçi işsiz kaldı.

Olay TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, Olay TV’nin kapandığını açıkladı. Yayın hayatına 30 Kasım'da başlayan ve HDP'nin Meclis grup toplantısını yayımladığı için baskı gördüğü öne sürülen Olay TV,dün  akşamki Ana Haber bülteniyle kapandı. Sarılar, “Cavit Bey baskı için iktidarı işaret etti. 30 Kasım’da ortaya çıkan bir kanalı kimin hedef alacağı herkes biliyor. Yayın lisans sahibi Cavit Bey. Hüseyin Köksal bir arayışa geçti. Çeşitli görüşmeler yapıyor.“ dedi. Sarılar'ın konuşmasının ardından kanal siyaha düşerek kapandı.
Olay TV, 26 gün süren yayın hayatından sonra kapandı. 180'den fazla emekçi işsiz kaldı.

Olay TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, Olay TV’nin kapandığını açıkladı.

Yayın hayatına 30 Kasım'da başlayan ve HDP'nin Meclis grup toplantısını yayımladığı için baskı gördüğü öne sürülen Olay TV,dün  akşamki Ana Haber bülteniyle kapandı.

Sarılar, “Cavit Bey baskı için iktidarı işaret etti. 30 Kasım’da ortaya çıkan bir kanalı kimin hedef alacağı herkes biliyor. Yayın lisans sahibi Cavit Bey. Hüseyin Köksal bir arayışa geçti. Çeşitli görüşmeler yapıyor.“ dedi.

Sarılar'ın konuşmasının ardından kanal siyaha düşerek kapandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.