LASTİK İŞ

ÖLDÜRÜLEN ECEM DAVASINDA OLAY ÇIKTI

Gündem 21.11.2018 - 14:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖLDÜRÜLEN ECEM DAVASINDA OLAY ÇIKTI

Gölcük'te cesedi gömülü halde bulunan Ecem Balcı’nın davasının 2’nci duruşması bugün Kocaeli Adliyesi 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. İki taraf arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan tartışma polislerin araya girmesiyle büyümeden yatıştırıldı.

31 Ocak 2019 tarihine ertelenen dava sonrasında Ecem Balcı’nın babası Gökhan Balcı, avukatları Aslıhan Şen ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu temsilcisi Ayşen Ece Kavas yaptıkları açıklama sırasında iki taraf arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası polis ekipleri araya girerek olay büyümeden yatıştırıldı. 7’NCİ AĞIR CEZADA GÖRÜLDÜ Gölcük'te yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı, 5 Ocak’ta evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Daha sonra ise 16 Şubat gecesi Ecem'in cesedi Gölcük’e bağlı Ayvazpınar Köyü Yapraklı Deresi mevkiinde gömülü halde bulunmuştu. Olayla ilgili 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk celsesinde Süleyman K. emniyette cinayeti itiraf edip daha sonra verdiği ifadeleri reddederek suçlamaları kabul etmemişti. Davanın 2’nci celsesi ise bugün görüldü. YASALAR VAR Görülen davanın ardından Ecem Balcı’nın babası Gökhan Balcı, avukatları Aslıhan Şen ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu temsilcisi Ayşen Ece Kavas yaptıkları açıklama esnasında iki taraf arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan tartışma polislerin araya girmesiyle büyümeden yatıştırıldı. Adliye önünde konuşan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu temsilcisi Ayşen Ece Kavas yaptığı açıklamada, “Biz provokasyonlarla değil adaletin sağlanmasıyla ilgi mücadele edeceğiz. Bizim amacımız da gerçekleri ortaya çıkartmak. Bu ülkede yasalar var” dedi. GÜVENİYORUZ Daha sonra konuşan Ecem Balcı’nın babası Gökhan Balcı, “Kızımın katilinin yargılanması devam ediyor. Tanığı dinledik, kızımı karalamaya devam ediyorlar. Yakınlarının davranışlarını da az önce gördük. Biz adaletle devam ederken onlar çamurla çirkefle devam ediyorlar. İstedikleri kadar kendilerini aklamaya çalışsınlar biz adalete güveniyoruz” şeklinde konuştu.  
Gölcük'te cesedi gömülü halde bulunan Ecem Balcı’nın davasının 2’nci duruşması bugün Kocaeli Adliyesi 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. İki taraf arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan tartışma polislerin araya girmesiyle büyümeden yatıştırıldı.

31 Ocak 2019 tarihine ertelenen dava sonrasında Ecem Balcı’nın babası Gökhan Balcı, avukatları Aslıhan Şen ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu temsilcisi Ayşen Ece Kavas yaptıkları açıklama sırasında iki taraf arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası polis ekipleri araya girerek olay büyümeden yatıştırıldı.

7’NCİ AĞIR CEZADA GÖRÜLDÜ
Gölcük'te yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı, 5 Ocak’ta evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Daha sonra ise 16 Şubat gecesi Ecem'in cesedi Gölcük’e bağlı Ayvazpınar Köyü Yapraklı Deresi mevkiinde gömülü halde bulunmuştu. Olayla ilgili 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk celsesinde Süleyman K. emniyette cinayeti itiraf edip daha sonra verdiği ifadeleri reddederek suçlamaları kabul etmemişti. Davanın 2’nci celsesi ise bugün görüldü.

YASALAR VAR
Görülen davanın ardından Ecem Balcı’nın babası Gökhan Balcı, avukatları Aslıhan Şen ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu temsilcisi Ayşen Ece Kavas yaptıkları açıklama esnasında iki taraf arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan tartışma polislerin araya girmesiyle büyümeden yatıştırıldı. Adliye önünde konuşan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu temsilcisi Ayşen Ece Kavas yaptığı açıklamada, “Biz provokasyonlarla değil adaletin sağlanmasıyla ilgi mücadele edeceğiz. Bizim amacımız da gerçekleri ortaya çıkartmak. Bu ülkede yasalar var” dedi.

GÜVENİYORUZ
Daha sonra konuşan Ecem Balcı’nın babası Gökhan Balcı, “Kızımın katilinin yargılanması devam ediyor. Tanığı dinledik, kızımı karalamaya devam ediyorlar. Yakınlarının davranışlarını da az önce gördük. Biz adaletle devam ederken onlar çamurla çirkefle devam ediyorlar. İstedikleri kadar kendilerini aklamaya çalışsınlar biz adalete güveniyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.