LASTİK İŞ
ismail

ÖLECEĞİNİ BİLEN KADINLAR OKUYUCU İLE BULUŞTU

11.02.2021 - 15:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÖLECEĞİNİ BİLEN KADINLAR OKUYUCU İLE BULUŞTU

Öykü ve derlemelerden oluşan 200 sayfalık bir kitap ile okuyucuları ile buluşan Özgür Yalnızça kitabı hakkında kısa bir bilgi verdi. Yalnızça yaptığı açıklamada, “ Ben 17 yıllık beden Eğitim öğretmeniyim ama yazmayı da oldukça çok seviyorum. Bu kitabımda da kısa kısa öykü ve derlemelerden oluşuyor. Kitabım Edebiyatist Yayın Evi’nden çıktı. Kitabın editörlüğünü Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu Türkçe Öğretmeni ve aynı zamanda Edebiyatist yayın Evi Editörlerinden olan Aslı Gökmen yaptı. Kitap D&R başta olmak üzere kitapçılarda ve internet satış sitelerinde satışa sunuldu. Kitabım  Pazartesi günü raflarda ki yerini aldı. Şimdilik çok güzel geri dönüşler alıyorum. Böyle güzel geri dönüşler almak beni oldukça mutlu ediyor” dedi. Öleceğini Bilen Kadınlar Kitap    Biz daha çiselemeden sağanak olmaya çalışan yalancı bir yağmurduk. Yüzümüz kendi ellerimizin göçmeni. Gittiğimiz yerde kurmayı bilmediğimiz hiçbir çadır birleştirmez bizi. Önce uyumak lazım. Uyumak için de susmak.”Biz böyle öğrendik,” demek kolay da bunu söyleyen göğsümüzün genişliği yok. Papatya kokusunu unutacak kadar yalnızlaştık. Kısa yollar hep buzlu. Saçaklar… Bizi öldürecek kadar sivri ve ansızın düşecek kadar habersizler. Demek istediğim, herkes kendi buzunu sarkıtıyor içinden. Soğuk. Nabzı sıcak atıp da kalbi buz olan kaç kişi var aramızda? Birbirimizi unutturmak için içimizdeki bütün çocukları öldürdüğümüzde diş ağrısından öteye gidemedi vicdanlarımız. El feneriyle bakılmayacak kadar kirlenmişti ağızlarımız. Sahi biz neden bu kadar kötü olduk? Özgür Yalnızça; aşka, yaşama dair özgün metaforlarıyla hayata farklı bir açıdan bakmamızı sağlarken samimi üslubu ile yarattığı karakterlerin ibretlik hikâyeleri sayesinde itiraf edemediğimiz duygulara tercüman olup bizlere sabrın, cesaretin, şükretmenin önemini hatırlatıyor.

Öykü ve derlemelerden oluşan 200 sayfalık bir kitap ile okuyucuları ile buluşan Özgür Yalnızça kitabı hakkında kısa bir bilgi verdi.

Yalnızça yaptığı açıklamada, “ Ben 17 yıllık beden Eğitim öğretmeniyim ama yazmayı da oldukça çok seviyorum. Bu kitabımda da kısa kısa öykü ve derlemelerden oluşuyor. Kitabım Edebiyatist Yayın Evi’nden çıktı. Kitabın editörlüğünü Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu Türkçe Öğretmeni ve aynı zamanda Edebiyatist yayın Evi Editörlerinden olan Aslı Gökmen yaptı. Kitap D&R başta olmak üzere kitapçılarda ve internet satış sitelerinde satışa sunuldu. Kitabım  Pazartesi günü raflarda ki yerini aldı. Şimdilik çok güzel geri dönüşler alıyorum. Böyle güzel geri dönüşler almak beni oldukça mutlu ediyor” dedi.

Öleceğini Bilen Kadınlar Kitap 

 

Biz daha çiselemeden sağanak olmaya çalışan yalancı bir yağmurduk.

Yüzümüz kendi ellerimizin göçmeni. Gittiğimiz yerde kurmayı bilmediğimiz hiçbir çadır birleştirmez bizi. Önce uyumak lazım. Uyumak için de susmak.”Biz böyle öğrendik,” demek kolay da bunu söyleyen göğsümüzün genişliği yok. Papatya kokusunu unutacak kadar yalnızlaştık. Kısa yollar hep buzlu. Saçaklar… Bizi öldürecek kadar sivri ve ansızın düşecek kadar habersizler. Demek istediğim, herkes kendi buzunu sarkıtıyor içinden. Soğuk. Nabzı sıcak atıp da kalbi buz olan kaç kişi var aramızda? Birbirimizi unutturmak için içimizdeki bütün çocukları öldürdüğümüzde diş ağrısından öteye gidemedi vicdanlarımız. El feneriyle bakılmayacak kadar kirlenmişti ağızlarımız. Sahi biz neden bu kadar kötü olduk?

Özgür Yalnızça; aşka, yaşama dair özgün metaforlarıyla hayata farklı bir açıdan bakmamızı sağlarken samimi üslubu ile yarattığı karakterlerin ibretlik hikâyeleri sayesinde itiraf edemediğimiz duygulara tercüman olup bizlere sabrın, cesaretin, şükretmenin önemini hatırlatıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.