ÖLÜMDEN DÖNDÜ TELEFONUNU SORDU

01.09.2017 - 17:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖLÜMDEN DÖNDÜ TELEFONUNU SORDU

Başiskele'de bir araç su kanalına uçtu, araçtan yaralı kurtulan kişi sağlık görevlilerine cüzdanını ve telefonunu sordu.

 Başiskele İlçesi'nde otomobil ile çarpışan hafif ticari araç su kanalına girdi. Otomobil sürücüsü yaralanan araç sürücüsüne baktıktan sonra otomobiline binerek olay yerinden kaçtı. Kaza öğle saatlerinde, Başiskele Döngel Mahallesi Millet Caddesi Ender Sokak'ta meydana geldi. Mustafa Burak Akdeniz yönetimindeki 41 DL 087 plakalı hafif ticari araç ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Hafif ticari araç çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkarak su kanalına girdi. İddiaya göre, otomobil sürücüsü kazanın ardından suyun bulunmadığı kanala giren aracın sürücüsünün durumuna baktıktan sonra otomobiline binerek kaçtı. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı. Mustafa Burak Akdeniz sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Başiskele'de bir araç su kanalına uçtu, araçtan yaralı kurtulan kişi sağlık görevlilerine cüzdanını ve telefonunu sordu.

 Başiskele İlçesi'nde otomobil ile çarpışan hafif ticari araç su kanalına girdi. Otomobil sürücüsü yaralanan araç sürücüsüne baktıktan sonra otomobiline binerek olay yerinden kaçtı.

Kaza öğle saatlerinde, Başiskele Döngel Mahallesi Millet Caddesi Ender Sokak'ta meydana geldi. Mustafa Burak Akdeniz yönetimindeki 41 DL 087 plakalı hafif ticari araç ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Hafif ticari araç çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkarak su kanalına girdi. İddiaya göre, otomobil sürücüsü kazanın ardından suyun bulunmadığı kanala giren aracın sürücüsünün durumuna baktıktan sonra otomobiline binerek kaçtı. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı. Mustafa Burak Akdeniz sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.