LASTİK İŞ

ÖMER GELECEĞİN EN MİNİK PEHLİVANI

Spor 06.09.2017 - 11:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖMER GELECEĞİN EN MİNİK PEHLİVANI

Yağlı güreş bir gelenektir, yağlı güreş vir sevdadır. Yani sevemezseniz yapamazsınız, başarılı olmazsınız. Biliyorsunuz ilçemiz Gölcük’te Yağlı Güreş bir tutku, adeta bir sevda. Geçtiğimiz Salı günü, Denizevler sahilinde Gölcük Belediyesi 8. Büyük Gölcük Yağlı Güreşleri vardı. Türkiye’nin pek çok Kırkpınar Altın Kemerli Pehlivanları, Gölcük’te arenaya çıktı. Seyircilere, birbirinden güzel güreşler izlettiren Pehlivanlar, tüm katılımcılardan, “Helal olsun”  desteğini aldılar. Biz şimdi sizlerle Mantar Pano köşesinden güzel bir fotoğraf karesini paylaşmak istiyoruz. Gölcük’ün evladı, Gölcük’ün yetiştirdiği Başpehlivanlardan birisi olan, İrşadiye Köyü Muhtarı Tacettin Gürel’in oğlu olan Başpehlivan Nedim Gürel, önceki gün Denizevler’de yapılan Yağlı Güreşlerde Baaşpehlivan oldu. Her ne kadaar Ordu Büyükşehir Belediyesi için güreşse de Nedim Gürel bizim evladımız. Finalde, Antalya Döşemealtı Belediyesi adınaa güreşen, Karamürselli Hüseyin Gümüşalan’ı yenerek, şampiyon olan Nedim Gürel bu sevincini ilk önce 1.5 yaşında minicik oğlu Ömer’le paylaştı. Minik Ömer’e kendi gibi minicik bir kıspet giydiren Nedim Gürel’in oğlu Ömer, yakışıklılığı ile tüm herkesin sevgilisi oldu. Ancaka yoğun ilgiden ürken ve ağlayan Ömer’i susturmak ise babası Nedim’e kaldı. Mantar Pano ekibi olarak, Başpehlivan olan Nedim Gürel’i tebrik ediyor

Yağlı güreş bir gelenektir, yağlı güreş vir sevdadır. Yani sevemezseniz yapamazsınız, başarılı olmazsınız. Biliyorsunuz ilçemiz Gölcük’te Yağlı Güreş bir tutku, adeta bir sevda.

Geçtiğimiz Salı günü, Denizevler sahilinde Gölcük Belediyesi 8. Büyük Gölcük Yağlı Güreşleri vardı. Türkiye’nin pek çok Kırkpınar Altın Kemerli Pehlivanları, Gölcük’te arenaya çıktı.

Seyircilere, birbirinden güzel güreşler izlettiren Pehlivanlar, tüm katılımcılardan, “Helal olsun”  desteğini aldılar. Biz şimdi sizlerle Mantar Pano köşesinden güzel bir fotoğraf karesini paylaşmak istiyoruz.

Gölcük’ün evladı, Gölcük’ün yetiştirdiği Başpehlivanlardan birisi olan, İrşadiye Köyü Muhtarı Tacettin Gürel’in oğlu olan Başpehlivan Nedim Gürel, önceki gün Denizevler’de yapılan Yağlı Güreşlerde Baaşpehlivan oldu.

Her ne kadaar Ordu Büyükşehir Belediyesi için güreşse de Nedim Gürel bizim evladımız. Finalde, Antalya Döşemealtı Belediyesi adınaa güreşen, Karamürselli Hüseyin Gümüşalan’ı yenerek, şampiyon olan Nedim Gürel bu sevincini ilk önce 1.5 yaşında minicik oğlu Ömer’le paylaştı.

Minik Ömer’e kendi gibi minicik bir kıspet giydiren Nedim Gürel’in oğlu Ömer, yakışıklılığı ile tüm herkesin sevgilisi oldu. Ancaka yoğun ilgiden ürken ve ağlayan Ömer’i susturmak ise babası Nedim’e kaldı.

Mantar Pano ekibi olarak, Başpehlivan olan Nedim Gürel’i tebrik ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.