ÖMER POLAT İSTİFA ETTİ

Gündem 01.04.2019 - 19:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖMER POLAT İSTİFA ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun basın danışmanı Ömer Polat istifa ederek emekliye ayrılmış.

Kırmızı Kocaeli Gazetesinden Mesut Akbulut'un köşe yazısı    2004’te yapılan seçimde İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti… Gazeteci Ömer Polat da Karaosmanoğlu’nun basın danışmanı oldu… Polat 15 yıllık sürede, işlerini çok ama çok büyüttü. Allah yürü ya kulum dedi, Kocaeli’nin en büyük matbaasının sahibi oldu. Polat, önceki gün bir gazeteyi ziyaret etti, 1 Nisan itibarıyla görevinden istifa ettiğini, emekli olduğunu söylemiş… Hem kendisine, hem de basın camiasına hayırlı olsun. kaynak: Kırmızı Kocaeli
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun basın danışmanı Ömer Polat istifa ederek emekliye ayrılmış.

Kırmızı Kocaeli Gazetesinden Mesut Akbulut'un köşe yazısı 

 

2004’te yapılan seçimde İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti… Gazeteci Ömer Polat da Karaosmanoğlu’nun basın danışmanı oldu… Polat 15 yıllık sürede, işlerini çok ama çok büyüttü. Allah yürü ya kulum dedi, Kocaeli’nin en büyük matbaasının sahibi oldu. Polat, önceki gün bir gazeteyi ziyaret etti, 1 Nisan itibarıyla görevinden istifa ettiğini, emekli olduğunu söylemiş… Hem kendisine, hem de basın camiasına hayırlı olsun.

kaynak: Kırmızı Kocaeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.