LASTİK İŞ
ismail

ÖMER SEYFETTİN'DEN MEVLİD-İ NEBİ ETKİNLİĞİ

06.12.2017 - 17:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖMER SEYFETTİN'DEN MEVLİD-İ NEBİ ETKİNLİĞİ

İlçemiz eğitim kurumlarından birisi olan, Ömer Seyfettin Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı Mevlid-i Nebi Etkinliği, Tarihi Kazıklı Kervansaray’da gerçekleştirildi.

 Etkinliğe, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Elibeş, Gölcük İlçe Müftü Vekili Adnan Yıldız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas, Okul Müdürü Ekrem Memiş ile öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı   KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI İçinde bulunduğumuz günlerin Kutlu Doğum Haftası’na denk gelmesi nedeniyle, ilçe genelinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başladı. Bu önemli haftayı ilk kutlyana eğitim kurumlarımızdan birisi, Ömer Seyfettin Ortaokulu oldu.  Ömer Seyfettin Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı Mevlid-i Nebi Etkinliği, Tarihi Kazıklı Kervansaray’da gerçekleştirildi. Etkinlik, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra, Uzunyokuş Camii Müezzini Mehmet Emin Koçoğlu’mum Kuran-ı Kerim Tilavetiyle devam ettti. Ardından, Ömer Seyfettin Ana Sınıfı Öğrencilerinin hazırldığı İlahi Müzik gösterisi izlendi. Öğrencilerin günün anlam ve önemini anlatan şiirleri, davetlilerden ve öğrenci velilerinden büyük alkış aldı. Programın devamında, Öğretmenler Korosu günün anlam önemine uygun bir konser verdi.   BAŞKANDAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR Kervansaray’da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinde konuşan, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Peygamber efendimizin İslam Dinindeki önemine vurgu yaparak, bu güzel etkinliği tertip eden okul müdürü Rekrem Memiş ve Müdür Yardımcısı Nihat Çiçek ile emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, çocuklarımızın bu yaşlarda Peygamber Efendimizle tanışmasının, gelecekleri açısından önemli olduğuna vurgu yaparak, Kutlu Doğum Haftası’nuın hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Etkinlik, Gölcük İlçe Müftü Vekili Adnan Yıldız’ın vaazi ve duasıyla sona ererken, Kervansaray çıkışında, okul idaresi tarafından davetlilere lokum ikramında bulunuldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   
İlçemiz eğitim kurumlarından birisi olan, Ömer Seyfettin Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı Mevlid-i Nebi Etkinliği, Tarihi Kazıklı Kervansaray’da gerçekleştirildi.

 Etkinliğe, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Elibeş, Gölcük İlçe Müftü Vekili Adnan Yıldız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas, Okul Müdürü Ekrem Memiş ile öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı

 

KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI

İçinde bulunduğumuz günlerin Kutlu Doğum Haftası’na denk gelmesi nedeniyle, ilçe genelinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başladı. Bu önemli haftayı ilk kutlyana eğitim kurumlarımızdan birisi, Ömer Seyfettin Ortaokulu oldu.  Ömer Seyfettin Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı Mevlid-i Nebi Etkinliği, Tarihi Kazıklı Kervansaray’da gerçekleştirildi. Etkinlik, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra, Uzunyokuş Camii Müezzini Mehmet Emin Koçoğlu’mum Kuran-ı Kerim Tilavetiyle devam ettti. Ardından, Ömer Seyfettin Ana Sınıfı Öğrencilerinin hazırldığı İlahi Müzik gösterisi izlendi. Öğrencilerin günün anlam ve önemini anlatan şiirleri, davetlilerden ve öğrenci velilerinden büyük alkış aldı. Programın devamında, Öğretmenler Korosu günün anlam önemine uygun bir konser verdi.

 

BAŞKANDAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Kervansaray’da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinde konuşan, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Peygamber efendimizin İslam Dinindeki önemine vurgu yaparak, bu güzel etkinliği tertip eden okul müdürü Rekrem Memiş ve Müdür Yardımcısı Nihat Çiçek ile emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, çocuklarımızın bu yaşlarda Peygamber Efendimizle tanışmasının, gelecekleri açısından önemli olduğuna vurgu yaparak, Kutlu Doğum Haftası’nuın hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Etkinlik, Gölcük İlçe Müftü Vekili Adnan Yıldız’ın vaazi ve duasıyla sona ererken, Kervansaray çıkışında, okul idaresi tarafından davetlilere lokum ikramında bulunuldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.