LASTİK İŞ

Ömer Dursun CHP’den Aday Adayı

Asayiş 15.07.2013 - 20:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Ömer Dursun CHP’den Aday Adayı

Sanal medyada yazdığı yazılarla gündeme oturan Ömer Dursun CHP’den adayım dedi

Sanal medyada yazdığı yazılarla gündeme oturan Ömer Dursun CHP’den adayım dedi.Gazetemize açıklamalarda bulunan Ömer Dursun  “yerel seçimlere kısa bir süre kaldı partim görev verirse hazırım”dedi. Uzun süredir bu konuda çalışma yaptığını dile getiren Dursun aceleci değilim daha çok süre var diyerek “Örgütten istifalar oluyor onların bitmesi ve İlçe Başkanının kararını beklemek gibi bir niyetim yok. Adayların çoğalması haerketliliği ve heyecanı getirir,isterimki bir çok aday adayı CHP Başkan adayı olarak çıksın.Halk aday adayı çokluğundan etkilenir,tek adayla yola çıkmak iddiasız bir parti için bile zuldür.Hedefim partiye katkı sunmak, Belediyeyi almak, partim görev verirse bu işin altından kalkarım.”dedi Yıllardır  yapılan yanlışların olmaması için bu dönem herkes daha dikkatli olmalıdır diyen  Ömer Dursun “ bazıları İl Başkanı arkamda diyor,benim arkamda  halk var,partim var. Ben bu seçimde görev alırsam  her mahallde temsilcilikler açarak,CHP bayrağını dalgalandıracağım.Örgütümle beraber ele ele kol kola çalışıp örgütümün belirlediği meclis üyeleriyle bu kenti yönetmeye talibim.31 Temmuza kadar bekleyip gelişmeleri takip ediyorum,31 Temmuzdan sonra üzerime düşen görevi yerine getirmek için gereken adımı atacağım” dedi. Fahrettin Büyükoğlu’na başarılar dileyen Ömer Dursun “seçeneklerin,tercihlerin çoğalmasını partim ve partimin üyeleri  dikkatle izleyecek ve kararını verecek bu karar hepimize hayırlı olacak”dedi. Büyükoğlu ölmek var  dönmek yok Turan Dumlu üzerinden kendisine yönelik hamleleri gazetemize değenlendiren Fahrettin Büyükoğlu “ben yola çıktığımda bir söz verdim,dedim ki her ne olursa olsun bu uğurda partim adına ne gerekiyorsa yapacağım diye bu yüzden rahatım kim aday çıkacak,kim aday çıkmayacak onlarla meşgul değilim.Projelerimi nasıl halka anlatırım,bu projeleri nasıl uygularım diye sürekli kendimi yeniliyorum.Ulaşlıdan,Yazlığa kadar bir çok insanla nasıl temas kurulur,onların gönülleri nasıl alınır bunun alt yapısını oluşturuyorum.Parti içinde ne oluyor,kim aday çıkıyor,kimler aday çıksın diye uğraşıyorsa onlarla ilgilenmiyorum,ben işime bakıyorum” dedi.
Sanal medyada yazdığı yazılarla gündeme oturan Ömer Dursun CHP’den adayım dedi

Sanal medyada yazdığı yazılarla gündeme oturan Ömer Dursun CHP’den adayım dedi.Gazetemize açıklamalarda bulunan Ömer Dursun  “yerel seçimlere kısa bir süre kaldı partim görev verirse hazırım”dedi.


Uzun süredir bu konuda çalışma yaptığını dile getiren Dursun aceleci değilim daha çok süre var diyerek “Örgütten istifalar oluyor onların bitmesi ve İlçe Başkanının kararını beklemek gibi bir niyetim yok. Adayların çoğalması haerketliliği ve heyecanı getirir,isterimki bir çok aday adayı CHP Başkan adayı olarak çıksın.Halk aday adayı çokluğundan etkilenir,tek adayla yola çıkmak iddiasız bir parti için bile zuldür.Hedefim partiye katkı sunmak, Belediyeyi almak, partim görev verirse bu işin altından kalkarım.”dedi


Yıllardır  yapılan yanlışların olmaması için bu dönem herkes daha dikkatli olmalıdır diyen  Ömer Dursun “ bazıları İl Başkanı arkamda diyor,benim arkamda  halk var,partim var. Ben bu seçimde görev alırsam  her mahallde temsilcilikler açarak,CHP bayrağını dalgalandıracağım.Örgütümle beraber ele ele kol kola çalışıp örgütümün belirlediği meclis üyeleriyle bu kenti yönetmeye talibim.31 Temmuza kadar bekleyip gelişmeleri takip ediyorum,31 Temmuzdan sonra üzerime düşen görevi yerine getirmek için gereken adımı atacağım” dedi.

Fahrettin Büyükoğlu’na başarılar dileyen Ömer Dursun “seçeneklerin,tercihlerin çoğalmasını partim ve partimin üyeleri  dikkatle izleyecek ve kararını verecek bu karar hepimize hayırlı olacak”dedi.


Büyükoğlu ölmek var  dönmek yok


Turan Dumlu üzerinden kendisine yönelik hamleleri gazetemize değenlendiren Fahrettin Büyükoğlu “ben yola çıktığımda bir söz verdim,dedim ki her ne olursa olsun bu uğurda partim adına ne gerekiyorsa yapacağım diye bu yüzden rahatım kim aday çıkacak,kim aday çıkmayacak onlarla meşgul değilim.Projelerimi nasıl halka anlatırım,bu projeleri nasıl uygularım diye sürekli kendimi yeniliyorum.Ulaşlıdan,Yazlığa kadar bir çok insanla nasıl temas kurulur,onların gönülleri nasıl alınır bunun alt yapısını oluşturuyorum.Parti içinde ne oluyor,kim aday çıkıyor,kimler aday çıksın diye uğraşıyorsa onlarla ilgilenmiyorum,ben işime bakıyorum” dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.