LASTİK İŞ
ismail

''ÖMÜR BOYU PEŞİNDEYİM ''

Gündem 22.08.2019 - 07:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''ÖMÜR BOYU PEŞİNDEYİM ''

MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekranlara dönmesine tepki gösterdi

T24.com'un haberine göre ;Beyaz TV'deki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği iddiasıyla "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde Boşnakların ekranlara dönmemesi için kampanya başlattığı Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına dönmüştü. Kütahyalı'nın, Beyaz TV ekranlarına geri dönmesi kamuoyundan tepki gördü. Tepki gösterenler arasında aynı zamanda Boşnak olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da yer aldı. Kütahyalı’nın geri dönüşünün ardındaçıklama yayınlayan MHP’li Saffet Sancaklı ise “Sırpların işlediği vahşi katliamların acı hatırasını hatırlatırcasına, Boşnak kardeşlerimize yaptığı hakaret, şeytana peşkeş çektiği ağzından dökülen pisliklerdir” ifadelerini kullandı. “İnanın insan demekten utandığım bu adamı, bu millet hak etmediği için karşı çıkıyorum”diyen Sancaklı, “Cemaat devlete sızıyor, cemaat devleti ele geçiriyor diyen Ergenekonculara karşı cansiperane ve en etkili savaşan ben oldum hocam’ diyen bu adamın ekranlara taşınması 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatırasına en büyük saygısızlıktır” ifadelerini kullandı. İşte Saffet Sancaklı’nın açıklamasının tamamı:
MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekranlara dönmesine tepki gösterdi

T24.com'un haberine göre ;Beyaz TV'deki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği iddiasıyla "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde Boşnakların ekranlara dönmemesi için kampanya başlattığı Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına dönmüştü. Kütahyalı'nın, Beyaz TV ekranlarına geri dönmesi kamuoyundan tepki gördü. Tepki gösterenler arasında aynı zamanda Boşnak olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da yer aldı.

Kütahyalı’nın geri dönüşünün ardındaçıklama yayınlayan MHP’li Saffet Sancaklı ise “Sırpların işlediği vahşi katliamların acı hatırasını hatırlatırcasına, Boşnak kardeşlerimize yaptığı hakaret, şeytana peşkeş çektiği ağzından dökülen pisliklerdir” ifadelerini kullandı.

“İnanın insan demekten utandığım bu adamı, bu millet hak etmediği için karşı çıkıyorum”diyen Sancaklı, “Cemaat devlete sızıyor, cemaat devleti ele geçiriyor diyen Ergenekonculara karşı cansiperane ve en etkili savaşan ben oldum hocam’ diyen bu adamın ekranlara taşınması 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatırasına en büyük saygısızlıktır” ifadelerini kullandı.

İşte Saffet Sancaklı’nın açıklamasının tamamı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.