‘’OMUZ OMUZA VERELİM’’

Spor 13.12.2018 - 11:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

‘’OMUZ OMUZA VERELİM’’

3.Lig 3.Grup’ta bir türlü istikrarı yakalayamayan, alt sıralardan uzaklaşamayan Gölcükspor Bağcılarspor ile evinde karşılaşacak.

3.Lig’de diğer temsilcilerimizden Gölcükspor, Cumartesi günü sahasında Bağcılarspor’u konuk edecek. Gölcükspor eski Genel kaptanı Adem Ellibeş, Cumartesi oynanacak olan Gölcükspor maçına tüm Gölcüklüleri davet etti. BİRLİK OLMA ZAMANI Adem Ellibeş “ Cumartesi günü İhsaniye sahasında oynayacağımız Bağcılarspor ile Gölcüksporumuz için çok önem taşımaktadır. Çünkü 6 puanlık bir maç. Bu maçta taraftara seyirciye çok ihtiyaç vardır. İşi olmayan Gölcük sporumuzu seven herkesi maça davet ediyorum. İster yönetime kızalım. İster hocaya veya futbolcularımıza  kızmayı darılmayı bir kenara atalım ve maça gidelim. Çünkü Allah korusun kötü bir durumda hepimiz üzülürüz. Başta Amatörspor kulüp Başkanları ve yönetici kardeşlerim Cumartesi 13:30'da oynanacak Gölcükspor maçının saatinde  maçınız yoksa siz başkan ve yöneticiler hocalarınız ve futbolcu kardeşlerimle maça gelin. Eski kulüp başkanlarım maç gelin.İki elin sesi var misali kulübümüze destek olalım. Esnaf kardeşlerim sen gelemiyorsan birini yolla bu zor günleri hep beraber aşalım. Konuşmaları başka bahara bırakalım derim. Her şey Gölcükspor için. Haydi omuz omuza Saygılarımla.
3.Lig 3.Grup’ta bir türlü istikrarı yakalayamayan, alt sıralardan uzaklaşamayan Gölcükspor Bağcılarspor ile evinde karşılaşacak.

3.Lig’de diğer temsilcilerimizden Gölcükspor, Cumartesi günü sahasında Bağcılarspor’u konuk edecek. Gölcükspor eski Genel kaptanı Adem Ellibeş, Cumartesi oynanacak olan Gölcükspor maçına tüm Gölcüklüleri davet etti.

BİRLİK OLMA ZAMANI
Adem Ellibeş “ Cumartesi günü İhsaniye sahasında oynayacağımız Bağcılarspor ile Gölcüksporumuz için çok önem taşımaktadır. Çünkü 6 puanlık bir maç. Bu maçta taraftara seyirciye çok ihtiyaç vardır. İşi olmayan Gölcük sporumuzu seven herkesi maça davet ediyorum. İster yönetime kızalım. İster hocaya veya futbolcularımıza  kızmayı darılmayı bir kenara atalım ve maça gidelim. Çünkü Allah korusun kötü bir durumda hepimiz üzülürüz. Başta Amatörspor kulüp Başkanları ve yönetici kardeşlerim Cumartesi 13:30'da oynanacak Gölcükspor maçının saatinde  maçınız yoksa siz başkan ve yöneticiler hocalarınız ve futbolcu kardeşlerimle maça gelin. Eski kulüp başkanlarım maç gelin.İki elin sesi var misali kulübümüze destek olalım. Esnaf kardeşlerim sen gelemiyorsan birini yolla bu zor günleri hep beraber aşalım. Konuşmaları başka bahara bırakalım derim. Her şey Gölcükspor için. Haydi omuz omuza Saygılarımla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.