ON BİNLERCE SAADET PARTİLİ İMZA İÇİN HAZIR

Asayiş 04.05.2018 - 09:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ON BİNLERCE SAADET PARTİLİ İMZA İÇİN HAZIR

Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’na aday olduğunu açıklaması üzerine, imza için harekete geçen Saadet Partisi teşkilatları, yüz binlerce imzayı toplamak için tetikte bekliyor.

Dün Ankara’da icra edilen coşkulu toplantıda adayını ilan eden Saadet Partisi, imza için tüm hazırlıklarını tamamladı. Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için 100 bin imza yeterli. Geçtiğimiz günlerde bu 100 bin imzayı sadece Kocaeli’den toplayabileceklerini ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Cumhurbaşkanı adaylarını, Türkiye genelinde toplayacakları en az 500 bin imza ile göstereceklerini söyledi. Öte yandan Saadet Partisinin teşkilatlarındaki hareketlilik de gözlerden kaçmıyor. Gece geç saatlere kadar açık olan teşkilatlara, partililer akın ediyor. SAADET PARTİLİLER TEMEL KARAMOLLAOĞLU İÇİN NASIL İMZA VERECEK? Yanlarına kimliklerini alarak ikamet ettikleri ilçenin Seçim kuruluna gidecek olan Saadet Partililer, burada Temel Karamollaoğlu adına düzenlenmiş formu isteyerek imza verebilecekler. 4-9 Mayıs tarihleri arasında (cumartesi-Pazar dahil) saat: 20:00’a imza verilebilecek. Seçim kurulunda oluşabilecek imza kuyrukları için yetkililerin gerekli önlemleri alması gerektiğini belirten Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, ilçe Seçim Kurulu önünde de partili gençlerin bulunacağını ve gelen vatandaşlarla ilgilenileceğini bildirdi.
Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’na aday olduğunu açıklaması üzerine, imza için harekete geçen Saadet Partisi teşkilatları, yüz binlerce imzayı toplamak için tetikte bekliyor.

Dün Ankara’da icra edilen coşkulu toplantıda adayını ilan eden Saadet Partisi, imza için tüm hazırlıklarını tamamladı. Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için 100 bin imza yeterli. Geçtiğimiz günlerde bu 100 bin imzayı sadece Kocaeli’den toplayabileceklerini ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Cumhurbaşkanı adaylarını, Türkiye genelinde toplayacakları en az 500 bin imza ile göstereceklerini söyledi. Öte yandan Saadet Partisinin teşkilatlarındaki hareketlilik de gözlerden kaçmıyor. Gece geç saatlere kadar açık olan teşkilatlara, partililer akın ediyor.

SAADET PARTİLİLER TEMEL KARAMOLLAOĞLU İÇİN NASIL İMZA VERECEK?

Yanlarına kimliklerini alarak ikamet ettikleri ilçenin Seçim kuruluna gidecek olan Saadet Partililer, burada Temel Karamollaoğlu adına düzenlenmiş formu isteyerek imza verebilecekler. 4-9 Mayıs tarihleri arasında (cumartesi-Pazar dahil) saat: 20:00’a imza verilebilecek. Seçim kurulunda oluşabilecek imza kuyrukları için yetkililerin gerekli önlemleri alması gerektiğini belirten Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, ilçe Seçim Kurulu önünde de partili gençlerin bulunacağını ve gelen vatandaşlarla ilgilenileceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.