ONARIM DURDU

21.08.2013 - 13:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ONARIM DURDU

Gölcük'ün en eski Köylerinden olan Saraylı Köyü'nde eski Tarihi evlerin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kaynak sağlanarak restore çalışmalarının durması ile vatandaşlar sıkıntı yaşamaya başladı.

54 Tarihi Ev bulunuyor   Sraylıda 54 Traihi evin bulunması ve bunlardan 5 evin onarılmaları ve restorasyon çalışmaları tamamlanmıştı.Saraylıda Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından koruma altına alındı.Saraylıdaki eski harebe evlerin restore edilip oturulur hale getirilmesi  için yapılan müracatlarla eski evler onarılıyor. BU EVLER NE ZAMAN BİTECEK   Saraylı Köyü sakinleri ise Saraylıdaki eski harabe evlerin  yeniden restore edilip  yenilenmesinden  sonra köyün daha güzel bir görünüme geldiğini  köyde 54 eski evden şu ana kadar 5 klişinin evinin onarılığı dile getirilirken çalışmaları devam eden ve ancak nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı çaşmalar durmuş,ancak bu çalışmaların neden yapılmadığı ise merak ediliyor.
Gölcük'ün en eski Köylerinden olan Saraylı Köyü'nde eski Tarihi evlerin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kaynak sağlanarak restore çalışmalarının durması ile vatandaşlar sıkıntı yaşamaya başladı.

54 Tarihi Ev bulunuyor

 
Sraylıda 54 Traihi evin bulunması ve bunlardan 5 evin onarılmaları ve restorasyon çalışmaları tamamlanmıştı.Saraylıda Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından koruma altına alındı.Saraylıdaki eski harebe evlerin restore edilip oturulur hale getirilmesi  için yapılan müracatlarla eski evler onarılıyor.

BU EVLER NE ZAMAN BİTECEK
 
Saraylı Köyü sakinleri ise Saraylıdaki eski harabe evlerin  yeniden restore edilip  yenilenmesinden  sonra köyün daha güzel bir görünüme geldiğini  köyde 54 eski evden şu ana kadar 5 klişinin evinin onarılığı dile getirilirken çalışmaları devam eden ve ancak nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı çaşmalar durmuş,ancak bu çalışmaların neden yapılmadığı ise merak ediliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.